Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi Öğretmen Evi önünde kurulan standa saat 11.30’da imza kampanyası başlatıldı ve kampanyaya CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ve CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin de destek verdi.

Sonuçlar Ankara’ya gidecek

Manifestoya destek istediklerini vurgulayan CHP Akhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Büyükyazgan; "Bugün burada Kemal Kılıçdaroğlu’nun Taksim Manifestosunu imza kampanyasına açıyoruz. Halkımızdan Taksim Manifestosunu onaylamasını isteyeceğiz. Daha sonra bunları Ankara’ya göndereceğiz. Manifestoda hep birlikte ve her zaman ne darbe, ne dikta yaşasın tam demokrasi; manifestonun özeti de budur” dedi.

Milletvekili’de destek istedi

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ise; “bugün kadın kollarımızın Türkiye genelinde her yerde bütün iller ve ilçelerde eş zamanlı olarak başlattığı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sivil ve askeri darbelerin hepsine hayır birinci sınıf demokrasi, ne dikta ne darbe demokrasiden yanayız konulu manifestosuna bütün vatandaşlarımızın imza atarak destek vermesi üzerine başlatılan bir imza kampanyasını başlatma üzere Akhisar’dayız. Bütün Akhisarlılarımızın demokrasiden yana, laiklikten yana, çağdaş ve demokrat bir Türkiye’den yana yüzü aydınlığa dönük, batıya dönük bütün vatandaşlarımızı bu imza kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

İmza kampanyasının 28 Ağustos Cumartesi günü sonuna kadar devam edeceği bildirildi.(BG)