Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü, Fayton Hotelde verdiği kahvaltıda yerel basının çalışan gazeteciler gününü kutladı.

CHP Akhisar İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, CHP’nin Akhisar Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Manisa İl Yönetiminden Hüseyin Sarıyıldız ile Adnan Tutal’ın katıldığı kahvaltı saat 10.00’da Fayton Hotelde gerçekleştirildi.

Fayton Hotel de yapılan kahvaltıda yerel basının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin yaptığı konuşmasında; “Davetimizi icap ettiğiniz için teşekkür ederim. Uzun zamandır böyle bir kahvaltıyı planlıyorduk düşünüyorduk. Siyasi partilerin hele hele CHP’nin basın ile iç içe olması gerekiyor. Basın gerçekten bize haber alma, bilgi alma görevini üstleniyor. İnsanların gıda maddesi kadar ekmek su kadar bilgilenme ihtiyacı var diye düşünüyorum. En doğru biçimde bize aktaran basındır. Onun için basına çok önem vermemiz gerekiyor derken uzun zamandır bu organizasyonu yapamadık onun da üzüntüsü içerisindeyim. Bundan sonra periyodik biçimde sizlerle, basınla toplantı yapmak istiyoruz. Yeni yönetimimizle, Belediye Meclis üyeleriyle Cumhuriyet Halk Partisi toplumun tüm katmanlarıyla iç içe olmak mecburiyetinde, partinin büyümesi için, potansiyelin büyümesi için iletişim içerisinde olmak gerekiyor. Bizlerle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.” Dedi.