Mustafa ÖZDEMİR - Akhisarpress.com

 

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Aydemir, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yeni Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ile bir araya geldi.

 

Akhisar’da 2 yıllık görevinin ardından terfi ederek Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak tayini çıkan Abdurrahman Yolcu’dan boşalan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Mehmet Turhan’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Aydemir, yeni görevinde başarılar diledi.


Akhisar’daki bulunan asayiş sorunlarına da değinen Milletvekili Aydemir, yeni dönemde emniyetin çıtasının daha da yükseleceğine vurgu yaptı.


Yeni Emniyet Müdürümüz Akhisarlıların Gönlünde Taht Kuracaktır


Yeni emniyet müdürünün Akhisarlıların gönlünde taht kuracağına inandığına vurgu yapan Aydemir “Öncelikle görevi süresince kentimize hizmet veren eski emniyet müdürümüz Abdurrahman Yolcu’ya teşekkür ederiz. Sayın Yolcu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olmuştur, yeni görevinde başarılar diliyoruz. İnşallah gittiği yerlerde de daha güzel hizmetler yapmayı Cenabı Allah nasip eder. Emniyet bizler için çok önemli, şehrimizin emniyetini, güvenliğini, asayişi sağlıyorsunuz. Fedarkarca çalışarak inşallah sizlerde Abdurrahman beyin bıraktığı yerden çıtayı daha yüksek seviyelere çıkartırsınız. Bunu da başaracağınıza inanıyorum. Bizler Akhisarlılar olarak bütün vatandaşlarımızca size her türlü desteği vermeye hazırız. Bizlere düşen görev varsa Akhisarlılar olarak bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Yeter ki Akhisarlılar huzur içinde yaşasınlar. Sizler de inşallah yapmış olduğunuz hizmetler sayesinde Akhisar’ımızı ve Akhisarlılarımızın gönlünde taht kuracağına inancım sonsuzdur. Tabiki genç birisi olmanız bu Akhisar için bir avantaj olacaktır. Sizlere de yeni göreviniz de başarılar diliyorum, inşallah ileri ki dönemlerde sizleri de buradan terfi ederek inşallah daha güzel yerlere uğurlarız diye düşünüyorum.


Mobesa kameralarınA En Kısa Sürede Çözüm Bulacağız


Şehrin belli bölgelerindeki Mobesa diye tabir ettiğimiz kameralar şuanda aktif değil. Maliyeti yüksek bir yatırım, inşallah bu konuda tekrar müdürümüz ile oturacağız. Bu konuda Akhisar esnafımıza gideceğiz, şirketler ile görüşeceğiz, çalıştırabildiğimiz kadarını aktif edeceğiz. Bu kameralar herkes için çok önemli, bu önemin de bilincindeyiz. Ancak şimdi bu kameralar yok diye de oturup kara kara düşünecek değiliz, şehrimizin güvenliği emniyetimizin gayretli çabaları ile sağlanacağı kanaatindeyim. Tabiki emniyet güçlerimizin de çalışmalarını rahatlatmak amacıyla hız kazandırmak için kameralar vazgeçilmez bir unsur olduğuna inanıyorum. Elimizden geldiği kadar bu konuda emniyetimize destek olmaya çalışacağız. El ele verip kaç kamera çalıştırırsak bu bizim için kardır diyeceğiz.


HIrsızlıkla Mücadelede Daha Duyarlı Olacağız


Şehirlerin güvenliği önemlidir, hırsızlıkla mücadelenin emniyetin veya güvenlik güçlerimizin tamamıyla mücadele etmektedirler ve etmeye de devam edeceklerdir. Bu sadece Akhisar’ın sorunu değildir, bu insanın olduğu her yerde sorundur ve yaşanır. Tabiki bir önerge ile de bunu düzeltmek mümkün değildir. İnşallah bizler moral motivasyon olarak emniyet güçlerimize destek vererek öyle zannediyorum ki Akhisarlılar da biraz daha bu işlerle duyarlı olurlarsa bu işler kökünden çözülür kanaatindeyim” dedi.