1 Kasım seçim sonuçlarında AK Parti’nin tek başına iktidar olmasının ardından Akhisar ilçe teşkilatı önünde partililerin toplanmasıyla büyük sevinç yaşandı. 

Akhisar AK Parti İlçe teşkilatı önünde toplanan kalabalığa seslenen AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir; “Bu gece ilk günkü aşkla ilk günkü milletvekili sayımızla iktidara yürüdük. Haydi Bismillah dedik, Rabbim zor işlerimizi kolaylaştırdı. Bu gece burada sadece AK Partililer, sadece Akhisarlılar sevinmiyor. Bütün ülkemiz seviniyor, bütün İslam alemi seviniyor, Filistin, Suriye, Bosna, Kosova seviniyor. Değerli hemşerilerim ilk günkü aşkla yola çıktık. Bugünkü başarının sırrı beraberce yola çıkmamız, en uzak köydeki temsilcimizden mahalle temsilcimize kadar, kadın kollarımızdan ilçe yönetimimize kadar, gençlik kollarından bugün sandık başına giden bütün vatandaşlarımıza kadar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ülkem zor durumdayken ben evimde rahat yatamam sandık başına gitmem lazım diyen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. 

Bu gece burada 78 milyon seviniyor, MHP’lisi, CHP’lisi, HDP’lisi seviniyor. 78 milyon bir olduk beraber olduk, bundan eminiz bundan sonra 78 milyonu sevindirmek için elimizden geleni yapacağız. 

Yeni Türkiye yolunda hep beraber üreteceğiz, hep beraber çalışacağız Türkiye’yi bölgemizde dünyada lider ülke yapacağız. Bundan sonra öyle bir Türkiye geliyor ki dostu sevindiren düşmanı korkutan ülke geliyor. 7 Haziran’da İsrail sevindi 1 Kasım’da İslam Alemi seviniyor. Artık zalimin zulmüne boyun eğen Türkiye  değil, IMF’ye borç veren bütün mağdurların yanında olan yardımına koşan bir Türkiye var elhamdülillah, kurucu genel başkanımızla gurur duyuyoruz. Kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımıza sayın Recep Tayyip Erdoğan’a adam gibi adama teşekkür ediyoruz.” Dedi.