Akhisar’da Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) yerel seçimlere aday adaylığı ile gündeme gelen eski Türk Eğitim-Sen başkanı Ercan Yaşar bu yarıştan çekildiğini açıkladı.

Konu ile ilgili Akhisarpress.com’a açıklamalarda bulunan Yaşar; “Akhisar belediye başkan adaylığı benim adıma bugün itibarı ile sona ermiştir. Bu yolda yanımda yiğitçe duran, koşturan, yüreğini ortaya koyan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Yaklaşık altı aydır çok şey öğrendik, çok dost kazandık. Kaybeden değil kazanan olduk. Biz sadece yetkiyi kaybettik. Ama nice gönüller kazandık. Bunun gurur ve mutluluğunu yaşamak bile güzeldi. Hayırlısı böyleymiş. Aday olacak arkadaşıma canı gönülden başarılar dilerim. Kendileri en yakın zamanda gereken açıklamayı yapacaklardır. Biz davamızın her zaman arkasındayız. Şu ana kadar yaptığımız tüm çalışmalarımız da istendiğinde kendilerine sunulacaktır. Allah yolunu açık etsin. Başarılar dilerim. Herkese selam ve saygılarımla.” Dedi.

Diğer yandan Milliyetçi Hareket Partisinden Akhisar’ın adayının 8 Aralık’ta İstanbul’da yapılacak olan aday tanıtım programında açıklanacağı öğrenildi.