AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Mali ve İdari İşler Başkanı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, 16 Nisan Referandum öncesi Akhisar’da çeşitli ziyaretler yaptı. KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve Recai Berber ile AK Parti İl yönetiminden Ömer Akar, Bahadır Say, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ilk ziyaretini Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya yaptı.

Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın karşıladığı Vedat Demiröz ilk olarak Akhisar Belediyesi tarafından oluşturulan sanat atölyesini ziyaret etti. Ardından Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın makamına geçen Demiröz burada basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. 166 bin nüfuslu Akhisar’da Belediye’nin katkıları ile açılan sanat atölyelerine hayran kaldığını ifade eden Demiröz, 16 Nisan’da Manisa’dan çok iyi sonuç çıkacağına inandığını kaydederek Manisa’da yapılan çalışmaların gayretli olduğunun altını çizdi. Ege bölgesinde durum nedir, kafada soru işaret varken Manisa’nın bu ipi göğüslediğini iddia eden Demiröz, genel merkezde yapılan anketlerin de bunu gösterdiğini ancak daha gür bir ses çıkması için biraz daha gayret edilmesi gerektiğini ifade etti.

Ziyaret sonrası AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Genel Başkan Yardımcısı Demiröz’e çini takdim ederken, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı günün anısına zeytin ve zeytinyağı şilti takdim etti. AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise Ege bölgesinin Spor Toto Süper Lig’deki 5 yıldır tek temsilcisi Akhisar Belediyespor’un formasını takdim etti.

Akhisar Belediye Başkanlığı ziyareti ardından Genel Başkan Yardımcısı Demiröz ve heyeti Akhisar Bitlisliler Derneği’ni ziyaret etti. Burada dernek başkanı Osman Barlık tarafından karşılanan heyete Akhisar Belediyesi eski Belediye Başkanı Ahmet Dutlulu ve Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan da katıldı. Burada Bitli hemşerilerine seslenen Demiröz, daha önce sundukları desteğin yine 16 Nisan’daki referandumda da devam etmesi dileğinde bulundu.

Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz  ve beraberindeki heyet son olarak Akhisar merkez çarşıda bulunan esnafı ziyaret ederek 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Değişiklik Referandumunda destek istedi ve ardından Turgutlu ilçesine geçti.
(HŞ-BG)