Geçtiğimiz aylarda AK Parti grubunun projelere set vurduğunu öne sürerek partisinden istifa eden Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt, süreçle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

AK Parti grubunun Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e kan kusturduğunu ifade eden Hüseyin Akkurt,  “Hiçbir şart beni AK Parti’ye döndüremez.” dedi. “CENGİZ ERGÜN İLE ÖLENE KADAR VARIM”   Bağımsız meclis üyesi Hüseyin Akkurt, ölene kadar Cengiz Ergün ile çalışmak istediğini ifade etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın kendisini aramasına rağmen telefonlarını açmadığını kaydeden Akkurt, “Onların ne diyeceklerini biliyorum. Kararımı tartışacaklar. Ben bir daha AK Parti’ye dönmeyeceğim.

Siyaset pek de önemli değil, ben Cengiz bey ile ölene kadar varım. Belediye başkanı olsun ya da olmasın hiçbir şey bunu değiştirmez.” dedi. “AK PARTİ HİZMET YAPTIRMIYOR” AK Parti grubunun mecliste hizmet yaptırmadığını aktaran üye Akkurt, “Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçesine hiçbir hizmet yaptırmıyor. Hizmetlerin karşısında duruyorlar. Büyükşehir’in ellerinin Demirci’ye değmesinden rahatsız. Büyükşehir’in yapacaklarını da yaptırmıyorlar. Ben AK Parti’de memleketime faydalı olamayacağımı anladım. Bunun üzerine de istifa ettim. Cengiz Ergün köylere muhteşem hizmetler götürüyor.” şeklinde konuştu. Öte yandan Hüseyin Akkurt, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan’ın iyi biri olduğunu ancak liderlik vasfı taşımadığını söyledi. Akkurt, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk için, “Onun beceriksizliği yüzünden istifa ettim. Hizmetin olmadığı bir yerde durmamın anlamı yok.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.