Haber Merkezi / AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığı’nın yapmış olduğu Olağan Şubat Ayı Danışma Meclisi Toplantısını Ahmet Aydın başkanlığında Ak Parti Akhisar İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. 

AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen İlçe danışma meclisi toplantısında geride bıraktığımız bir ay içerisinde yapılan çalışmalar değerlendirildi. 

Toplantıya Manisa İl Siyasi Hukuki İşler Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, İl Teşkilat Başkanı Sayın Salih Fulçun, İl İnsan Hakları Başkan Sayın Turan Karafil, İlçe Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Şenyiğit ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Sayın Arzu Kokaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Sayın Ferhat Karaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Belediye Meclisi Üyeleri, mahalle temsilcileri ve diğer teşkilat üyeleri katıldı. 

Ak Parti Akhisar İlçe Başkan'ı İsmail Hakkı Şenyiğit açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, teşkilat birimlerinin bir aylık faaliyetlerini anlattıkları sunumlar sonrasında İl Başkan Yardımcıları katılımcıların sorularını cevapladılar.

Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı Sayın İsmail Hakkın Şenyiğit, konuşmasında ;Ak Parti’nin yıllardır ülkemize önemli hizmetler yaptığına dikkat çekti. Şenyiğit konuşmasında, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Akhisar’ındaki temsilcileri olarak onun partisine yakışır şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Ak Parti Akhisar teşkilatının tüm mahallelerde girilmedik, çalınmadık kapı bırakmadıklarını ifade ederek, göreve geldikleri tarihten bu yana üye sayısını 22 binlere ulaştırdıklarını belirtti . İlçemizde sandık danışma meclisi toplantısı, mahalle danışma meclisi toplantısı ve her ay ilçe danışma meclisi toplantılarının da düzenli olarak yapıldığını belirten Şenyiğit, çalışmaların tüm teşkilatımızla, tüm birimlerimizle, mahallele temsilcilerimizle , kadınkollarımızla gençlikkollarımızla , Belediye meclisüyelerimizle,Büyükşehir Meclis üyelerimizle Akhisar halkına hizmet için varız diyerek sözlerini  sonlandırdı.