7 Haziran 2015 Genel Seçimleri öncesi AK Parti Manisa Milletvekili adaylarını ilçelerde düzenledikleri programlar ile tanıtmaya devam ediyor. 

Bugün saat 16.00’da Akhisar Park İçi Belediye Sinema Salonunda AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen aday tanıtım programı gerçekleşti. Programa AK Parti Manisa Milletvekili adayları Recai Berber, Uğur Aydemir, Selçuk Özdağ, Murat Baybatur, İsmail Bilen, Musa Yılmaz katıldı. 

Programda açılış konuşmasını AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İ. Hakkı Şenyiğit yaptı. Sonrasında 3 dönemdir Akhisar’da AK Parti’den belediye başkanlığı görevini sürdüren Salih Hızlı’nın konuşmasının ardından adaylar sırasıyla kendilerini tanıtan konuşmalar gerçekleştirdi. 

Aday tanıtım programında konuşan AK Parti Manisa Milletvekili ve adayı Uğur Aydemir; “Akhisar’ımızda 2011 yılından sonra herkesin hayal ettiği ama bir türlü gerçekleşmesini tahmin edemediği bir iş yaptık. Demiryolunu deprese ettik. Akhisar iki tane şehirdi, bölünmüş şehirdi. 40 tane ilden büyük Akhisar’ımıza bu hiç yakışmıyordu. Milletvekillerimiz ile hep beraber el birliği yaptık, bugün demiryolunu şehir dışına almanın onurunu gururunu sizinle beraber yaşıyoruz. 

Çevre Yolunun Seçimlere Kadar Açılması İçin Uğraşacağız

Akhisar çevre yolu hem Gölmarmara tarafından hem de İstanbul tarafından geçecek projeleri bitti. Bu projeleri hayata geçirirken, çok değerli Milletvekili ağabeylerimiz ile uğraştık. Elhamdülillah bugün çevre yolunun seçimlere kadar açılması için uğraşacağız. 

Akhisar’ımızda 1974 yılında bir sigara fabrikası kurulmuştu. Bu sigara fabrikası burada enkaz halinde duruyordu. 250 Milyon dolar para harcanmıştı, ama o bina taş bina orada Akhisar’a bakıyor, Akhisarlılar da ona bakıyordu. Satalım diyoruz satılmıyor, bölüyoruz yine satılmıyordu. Belediye başkanımızla Maliye bakanımıza ziyarette bulunduk, biz burada üniversite için alan istiyoruz dedik. Sonuçta 230 dönüm Celal Bayar Üniversitesine fakülte için tahsis ettik. Orada 4 yıllık bir fakülte açacağız. Onunla da kalmadık, orada bir alan da Mesleki ve Teknik okuluna bir yer temin ettik. Yakın biz zamanda inşallah onun açılışını da yapacağız. 

Akhisar’ımızın hayali olan Gördük barajını yaptık. Manisa’nın içme suyu yarısı, yarısı da tarımsal sulama projesi ve planlama Akhisarlıların hayaliydi. Ne zaman gerçekleştirilecek diye merak eder, hayal kurardık. Ve gerçek oldu 7 Nisan’da ihalesi bitti. Bu hayırlı olsun diyoruz.” Dedi.

Salondaki AK Partililere seslenen Aydemir; “7 Haziran zor bir seçim olacak, Akhisar’daki yapılan icraatları ilk önce siz ezberleyeceksiniz, öğreneceksiniz. Ondan sonra Akhisarlılarımıza anlatacaksınız. 7 Haziran’da herkese artık takım tutar gibi parti tutmayalım diyeceksiniz haydi hep beraber AK Partiye mühür basalım diyeceksiniz.” Diye konuştu.

Program sonrası AK Parti Manisa Milletvekili ve 2. Sıra adayı Akhisarlı Uğur Aydemir, belediye başkanı Salih Hızlı, ilçe başkanı İ.Hakkı Şenyiğit ve partililer 1. Nakliye Caddesi üzerindeki esnaflara ve vatandaşlara gül takdim ederek selamladı.