AK Parti Akhisar  İlçe Kadın Kolları Başkanı Av.Burcu Bozbıyık ve yönetimi, Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş ve yönetimi ,8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Akhisar’da kadın esnafları ziyaret ederek günlerini kutladı. 

AK Parti Akhisar İlçe Kadın Kolları 8 Mart Kadınlar Gününde kadınları unutmadı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Burcu Bozbıyık ve yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı ve ekibiyle kadınlar günü dolayısıyla Akhisarlı servis şoförü Esin Çukur’u ziyaret ederek günlerini kutladı. Ziyarette Akhisar Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Akarsu ‘da bulundu. Sanayide işyeri olan Akhisarlı kadın marangoz Ayşe Aslan , kadın oto tamircisi Fatma Boz, 22 yıllık terzi Döndü Acar ve kadın fırıncı Sevil Akbaş’ ı ziyaret ederek bu anlamlı günlerini kutladı.

Kadının toplumun geleceği olduğunu ifade eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Bozbıyık ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Kadınlar toplumsal ve ekonomik hayatın ayrılmaz bir parçası , ailenin temelidir. Kadınların toplum içerisinde güçlerini ortaya koymaları sadece kendileri için değil, aileyi ve toplumuda refaha ulaştırmada yardımcı olacaktır.

 Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kadınların her alanda ön planda olmasını öncelemiş ve bu yolda gereken tüm adımların atılmasında da liderlik etmiştir. Bizim siyasi hareketimizin gayesi kadınlarımızın uğradığı zulümlere son vermek, bir daha mağdur olmayacak şekilde güçlendirmek ve hayatın her alanında etkin bir hale getirmektir.

Bizlerde dünyanın en büyük kadın örgütlenmesi olarak; ülkemiz ve tüm dünya kadınları için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.