AK Parti Akhisar ilçe başkanı Fatih Füzün, Ramazan bayramı kutlama mesajı yayınladı.

Füzün bayram mesajında; "Dostluk kardeşlik ve bereket ayı olan Ramazandan ayrılmanın hüznü ile bir Bayrama daha kavuştuk biliyoruz bu yıl yürekler bir parça buruk ama bu sevdiklerimizin iyiliği için Bu bayramda, önümüzdeki yıllarda bir arada aynı heyecanı yaşamak adına sevdiklerimiz ile bir araya gelemeyeceğiz. Fakat gönüllerimizin bir olduğunu unutmayalım.

Virüs tehdidi ortadan kalkana kadar fiziken uzak kalacağımız, ziyaretlerine gidemeyeceğimiz yakınlarımızı, akrabalarımızı, gözleri kapıda evlatlarının gelmesini bekleyen büyüklerimizi telefonla arayarak onların bayramlarını kutlayacağız, sosyal mesafenin gönüller arasında geçerli olmadığını göstereceğiz. Ramazan Bayramının ardından inşallah korona virüs belasından kurtulacak ve çifte bayram yapacağız.

Tüm Akhisarlılar hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor; mübarek Ramazan Bayramının ülkemize ve tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Sağlıkla ve beraberce geçireceğimiz nice bayramlar görmek ümidiyle, Evde Kal Sağlıkla Kal Akhisar." dedi.