Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Akhisar AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler günlerini kutladı.

Öncelikle Şehit öğretmen Aysun Karalar’ın ailesi ziyaret edilirken, daha sonra emekli öğretmenler Nevin Dağlı ve Mehmet Koparan’ın öğretmenler gününü kutlayan AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı öğretmenlere çiçek ve çikolata takdiminde bulundular.

Öğretmenlerin sadece görev yaparken değil ömürleri boyunca unutulmamaları gerektiğini dile getiren Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; “Partimiz olarak bu anlamlı günde emekli öğretmenlerimizi ve Şehit öğretmenimizin ailesini ziyaret etmek istedik. Onlar neslimizin bilgi kaynakları, ışıkları yön verenleridir, bu anlamda onların haklarını ödememiz mümkün değildir, bu özel günde onları onurlandırmak istedik. Kendilerine bizleri kabul ettikleri için tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.

Diğer yandan Ziyarete Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, AK Parti Kadın KOlları Başkanı Şemsi Okur ve Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar katıldı.