7. Olağan Kongre süreci kapsamında delege seçimlerini tamamlayan AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı yarın gerçekleştireceği Akhisar İlçe Kongresi ile Fatih Füzün başkanlığında yeni dönemine başlayacak.
 
Konuya ilişkin AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada “Belirlenen takvim çerçevesinde AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığımızın 7. Olağan Kongresi, 14 Mart 2020 Cumartesi günü saat 12:30’da Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonu’nda gerçekleşecek. Bu dava gönül vermiş, inanadığı yolda yürüyen gönül dostlarımızı kongreye davet ediyoruz” denildi.
 
Akhisar’da üst üste 3 dönem Belediye Başkanlığı yapmış olan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar’dan 4 dönemdir AK Parti Manisa Milletvekilliği’ni yapan Uğur Aydemir ile Manisa Milletvekilleri kongredeki yerini alacak. Ayrıca AK Parti’nin üst kademelerinden değerli isimlerinde kongreye katılması bekleniyor.
 
Fatih Füzün Kimdir? 

Siyasi hayatına 1992 yılında Refah Partisi’nde başlayan Füzün 1995 yılında partinin Akhisar İlçe Başkan yardımcılığı görevini yürüttü. AK Parti’nin kurulması ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde görevler üstlenmeye başladı. 5 yıl boyunca Akhisar’da mahalle temsilciliği yapan Füzün 2014-2019 yılları arasında icra ettiği Akhisar Belediyesi AK Parti Meclis Üyeliği ile Akhisar’da gerçekleşen bir çok projeye direk katkı sağladı.
 
Aynı zamanda Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı, Sarı Ahmet Paşa Aş Evi ve AKİMDER (Akhisar imam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği) gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevlerde bulundu. Şu anda Akhisar’da eğitim ve öğretim hayatına devam eden eğitim kurumlarında kurucu temsilciğini görevinde bulunan Füzün.
 
Akhisar’da ikamet etmekte olan Fatih Füzün inşaat ve kanatlı hayvancılık sektörlerinde ticari faaliyetlerini sürdürmektedir. İş insanı Nefise Şükran Füzün ile evli olan Fatih Füzün aynı zamanda 3 çocuk babasıdır.