AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Yaşlılar Haftası’nda Akhisar’da ikamet eden 90 yaş ve üstü bir çok ulu çınarı ziyarette bulundu.

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Yönetim Kurulu Üyesi Nefise Şükran Füzün, Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz ve Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi. Akhisar’ımızın Ulu Çınarları Hikmet Aşçıoğlu, Mustafa Kulaksız,Bahriye İşçi, Eyüp Leblebici, Hatice Güner, Ahmet Er, Meryem Aytuğ , ziyaretlerine gelen heyeti mutlulukla karşıladı. 

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ise ‘’Millet olarak yaşlılarımızı yük olarak görmeyen, aksine onlara saygı ve sevgiyle yaklaşmamızı vesile kılan bir kültüre sahibiz. Ulu Çınarlarla El ele verip geçmişin zenginliği ile geleceği birleştirerek Akhisar'ımıza Aydınlık bir rota çizme hedefindeyiz .AK Parti Hükümeti olarak tüm insanlarımıza hizmet etmenin ve sosyal devlet ilkesini eksiksiz hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz. Yaşlılarımızın sorunlarını her zaman kamuoyunun gündemine taşımaya ve çözüm üretmeye devam etmekteyiz. Bu duygularla bütün değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyor, herbirini sevgiyle selamlıyorum.’’ dedi. Ayrıca Şenyiğit yaşlı vatandaşları ziyaret etmeye devam edeceklerinide sözlerine ekledi.

Yaşlıların dün ile bugün arasında köprü kuran, kültür ve değerlerin yarınlara taşınmasını sağlayan en değerli varlıklar olduğunu belirten Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı yaşlılık döneminin itibar gerektirdiğini ve bu ziyaretlerin aynı zamanda onlara bir minnet borcu olduğunu söyledi.