AK Parti 24. ve 25 dönem Manisa Milletvekili ve 26. dönem Manisa Milletvekili adayı Uğur AYDEMİR AK Parti Akhisar ilçe Başkanı İsmail Hakkı ŞENYİĞİT ve ilçe yöneticileri ile birlikte Akhisar’da mahalle mahalle dolaşarak vatandaşların bayramını kutladı.

AK Parti heyeti düğün ve sünnet merasimlerine katılarak başladığı programda vatandaşlar ile tek tek ilgilenerek hayırlı bayramlar dileklerinde bulundu. Uğur Aydemir Düğünlerin ardından Akhisar ilçesi Akselendi, Akçeşme, Pınarcık mahallerini ziyaret etti. AK Parti  Ahmet Tomaç'ın rahmetli olan oğlunun 52 Hayırına katıldı. 

Esnaf, çayocağı ve sokaklarda vatandaşlar ile bir araya gelerek hasbihal eden Uğur Aydemir, “Biz hizmeti vatandaşın ayağına getirmeyi şiar edinmiş bir kadroyuz, hemşehrilerimizin talep ve isteklerini bizzat mahallerinde dinleyerek, sorunların çözüme kavuşturulması için istişare halinde yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 

AK Parti iktidarlarımız döneminde son 13 yılda ülkemizin geldiği nokta ortadadır. Manisa’mız ve Akhisar’ımızın da bu büyük yatırım seferberliğinden hak ettiği payı almaktadır.  İlçemizin tüm ihtiyaçlarının sekteye uğramadan süratle çözüme kavuşturulması için, yatırımların durmaması için tek yol tek başına AK Parti iktidarının tesis edilmesidir.  Vatandaşlarımız ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görmektedir ve Partimize, davamıza daha büyük bir aşkla sahip çıkmaktadır. İnşallah 2 kasım sabahında 2023,2053 ve 2071 hedeflerimize kavuşmak için Akhisar ilçemizde partimize en üst düzeyde destek olacaktır “ dedi.