AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı 16 Nisan halk oylaması için çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, “çalışmalarımıza Allah’ın izni ile başladık, altı ekip halinde sahadayız. Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızdan oluşturduğumuz ekipler mahallelerimizi evet broşürlerimizi dağıtırken kalan beş ekibimiz kahvehane ve ev sohbetleri ile vatandaşlarımızla bir araya geliyor.

ŞUANA KADAR 50'DEN FAZLA MAHALLEMİZE ULAŞTIK

Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk oylaması hakkında yaptığımızı çalışmalarımız esnasında toplumumuzun kanaat önderlerinden STK'larına vatandaşlarımızdan muhtarlarımıza herkes ile bir araya gelerek kişileri bilgilendirip, sorularını yanıtlıyoruz. Arzu eden vatandaşlarımız çalışmalarımızı Facebook'ta AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı sayfamızdan takip edebilirler.

Çalışmalarımızda programlarının uygunluğuna göre Sayın Milletvekillerimiz de eşlik ediyorlar. Geçtiğimiz hafta KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen Akhisar’ımızda STK'larla ve vatandaşlarımızla buluştu. 16 Nisan'a kadar tüm vekillerimiz saygıdeğer Akhisarlılar ile bir araya gelip, yeni anayasa sürecini anlatacaklar "Güçlü Türkiye için yeni sistem"Akhisar AK Parti İlçe Teşkilatı olarak yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan Şenyiğit "Güçlü Türkiye için, yeni sistem oldukça önemli bir yere sahip.

2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizin ilk dönüm noktası 16 Nisan günü yapılacak olan halk oylamasıyla gerçekleşecektir. 1982'den bu yana darbe anayasası ile yönetilen Türkiye artık rahat bir nefes alacaktır. Türkiye geçtiğimiz 15 yıl içerisinde AK Parti hükümetiyle büyüyerek, güçlenerek hedeflerine koşmaya başladı. Türkiye'yi büyütürken ve güçlendirirken 1982 darbe anayasası ile yönettik. Bu durum büyüyen ve güçlenen Türkiye'nin önündeki en büyük engellerden birisiydi.

Vesayeti, çift başlılığı, Türkiye'nin önünü tıkayan koalisyonları ortadan kaldırmak adına yeni bir anayasa taslağı hazırlandı. Anayasanın 18 maddesinde yapılan değişiklikler TBMM'den geçti ve milletimize sunuldu. Son karar milletindir. 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak Anayasa halk oylaması, Türkiye'nin önünü açacak ve hedeflerimize daha emin adımlarla ilerlememize yardımcı olacak Büyük Türkiye yolundan artık dönüş yoktur. Eğer dünyada sözü geçen bir ülke olmak istiyorsak ilk şart siyasi istikrardır. Siyasi istikrar yakalandığında Türkiye’nin neler başarabileceğini son 15 yılda tüm dünya gördü. Bunu bundan sonrasına da taşımak için 16 Nisan’da tüm Türkiye’yi ‘Evet’ çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin şahısların değil memleket meselesi olduğunu belirten Başkan Şenyiğit yeni sistemde istikrar, güven, güçlü meclis ve güçlü bir yönetim olduğunu anlatarak, "16 Nisan’dan sonra daha fazla hizmet üreteceğiz. Güçlü yarınlar için, Türkiye yoluna daha emin adımlarla devam edecek" dedi.