AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Rıza Bahar, ABZED (Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği)’ne eşi ve kızı ile birlikte bir nezaket ziyaretinde bulundu.

ABZED Dernek Başkanı Cem Bayrak ve yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Bahar ailesi, Türkiye'de 4. engelli lokalinin Akhisar’da açıldığını, Lokal Cafe Biz’in açılış amacının, engellilerimize iş istihdamı sağlamak, sosyal, kültürel, ekonomik açıdan ve günlük hayatlarında kendi ayaklarının üzerinde durabilen bireyler yetiştirmek ve en önemlisi de engellilerimizin bizlerden bir farkının olmadığını herkese kanıtlamak, engelli aileleriyle engelli olmayan ailelerin kaynaşmasını ve birbirlerini anlamaya çalışmalarını sağlamaktır. Dedi.

Samimi bir havada geçen ziyarette Bahar, engellilerin sorunlarını yakından bildiklerini ve önemsediklerini belirterek, seçilmesi halinde engelli vatandaşlar için gerçekleştireceği projeleri anlattı. Bahar;Engelli Vatandaşlar için, Belediye Bütçesinden PAY ayıracağını,Ücretsiz ALO HİZMET HATTI ile birlikte ENGELLİ KOORDİNASYON MERKEZİ kuracağını,Tam Donanımlı Ambulanslar alacağını,Engelli vatandaşlarımıza Belediye Meclis Üyeliği’nde görev vereceğini,Engelsiz bir şehir kuracağını ve bu tür lokallerin sayısını arttıracağını sözlerine ekledi.

Bayrak, kendilerini ziyaret eden ilk Aday Adayı olduğunu, Seçim broşüründe Engelli Vatandaşlar için yapılacak projeleri görmekten ayrıca sevinç duyduğunu dile getirerek bu duyarlı davranışından dolayı Rıza Bahar’a teşekkür ederek, çıktığı yolda başarılar diledi.