Ak Parti Akhisar Belediye Başkan aday adayı Ali Velestin Akhisar Çağdaş Romanlar Derneğini ziyaret etti.

Akhisar Çağdaş Romanlar Derneği Başkanı Erdoğan Şener, Ali Velestin’in kendilerini ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirirken Velestin’i çok yakından tanıdığını romanlara karşı beslediği duyguları çok iyi bildiğini ve roman gecelerinde kendilerini yalnız bırakmadığını belirtti. Süleymanlı’da dört yıldan beri hıdrellez akşamlarında roman gecesi düzenlediğini söyledi. Şener, biz romanlar toplumu olarak, toplumda dışlanmayan, hor görülmeyen , iş istihdamı sağlanmış, barınma sorunu giderilmiş, eğitimli, kamuda görev alabilen bir gençlik yetiştirmek istiyoruz dedi.

2012 ve 2013 yılında İŞKUR ile gerçekleşen roman projesinde Ali Velestin’in kendisi ile irtibata geçerek altı İŞKUR projesinde beldesinde Akhisar’da yaşayan roman kardeşlerimizden dört kişiyi çalıştırdığını ve kendilerine verdiği önemi anlattı.

Ali Velestin ise yaptığı açıklamada kendisinin de gençlik yıllarında bir orkestra kurarak müzisyenlik yaptığını, bu nedenle romanlar ile 1979 – 1980 senelerinde birlikte çalıştıklarını ve bir çok roman arkadaşı olduğunu anlattı.Roman vatandaşlara karşı sevgisinin bambaşka olduğu söyledi.

Velestin, roman vatandaşlarımızın yaşadığı bölgeler başta olmak üzere , gençler ve çocuklarımızın geleceği için, eğitim, sanat ve spor alanında belediyenin tüm imkanlarını seferber edeceklerini, ev sahibi olmak isteyen roman vatandaşlarımız için TOKİ ile ortak bir proje yapmak üzere harekete geçeceklerini söyledi.

Ak Parti Akhisar Belediye Başkan aday adayı Ali Velestin Büyükşehir Kanunu hakkında ve romanların sorunları ve istekleri doğrultusunda görüş alış verişinde bulunduktan sonra ziyaretini sonlandırdı.

Ali Velestin Ziyaretlerine Kamyoncular Kooperatifi İle Devam Ediyor

S.S Akhisar Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar kooperatifini ziyaret eden Ak Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Süleymanlı Belediye Başkanı Ali Velestin’i kooperatif başkanı Celalettin Aktaş karşıladı.

Samimi bir ortamda geçen görüşme de başkan Celalettin Aktaş kendilerini hatırlayıp ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip kooperatifin son durumu hakkında bilgi verdi.

Ali Velestin kooperatifin bu yerinin kurulması ve yapım aşamasında trafikten sorumlu olduğunu Akhisar Belediyesi ve kendisinin çok emeği olduğunu birçok kamyoncu tanıdığı olduğundan sorunların neler olduğunu az çok bildiğini eğer görev gelmesi halinde ikili ilişkilerini daha da sıklaştırıp her zaman her konuda yanlarında olup destek olacağını söyledi.

Ali Velestin ve Celalettin Aktaş güncel konular hakkında görüşerek ziyaretlerini tamamladı.