Akhisarpress.com - Mustafa ÖZDEMİR

 

Akhisar AK Parti Kadın Kolları Ramazan Ayı faaliyetlerini açıklamak için İlçe Binasında bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu.


AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur’un önderliğinde gerçekleştirilen basın açıklamasına Kadın kolları Yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Toplantıda İlçe Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur Sözlerine, “İçinde Bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı’nın ve Geçirmiş olduğumuz bin aydan daha hayırlı kadir gecemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Diyerek Başladı.


Şemsi Okur sonrasında ise, “ Bugün ramazandaki çalışmalarımızın açıklamasını yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Bu bir ayda Akhisar AK Parti Kadın Kolları olarak, muhtaç insanların yardımına koştuk, e ziyaretlerinde bulunduk, yani her zaman olduğu gibi bu yılda hiç durmadık,  Biz geçtiğimiz iki Ramazan ayında huzurevinde iftarlar verdik. Ancak bu yıl iftar yemeği vermek yerine Şu anda büyük bir vahşetin yaşandığı ve Müslümanların diri diri yakıldığı yer olan Arakan’a yardım etmeyi uygun bulduk. Bu kararı vermemizdeki neden ise şöyle; Huzur evindeki bakıma muhtaç insanlarımızın bakımları devletimiz tarafından muazzam bir şekilde yapılmakta, Ancak o insanların gıda başta olmak üzere her türlü yardıma ihtiyaçları var. Yönetim kurulu olarak toplantıda aldığımız karar bu yönde oldu. Bizler AK Parti Kadın kolları olarak dileğimiz, Dünyada Sevgi, Kardeşlik, Barış, Huzur, anlayış ve hoşgörünün olmasını istiyoruz. Ama ne yazık ki masum insanlarının kanı her gün zalimler tarafından zalimce akıtılıyor. Evet Geçirmiş olduğumuz Mübarek Ramazan Ayı ve bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinin herkese mutluluk ve barış getirmesini diliyorum. Saygılarımı arz ediyorum.” Dedi.