Akhisar AK Parti İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Babalar Günün de Akhisar Huzur Evini ziyaret ederek babalar gününü kutladı.

Akhisar Huzur Evini ziyaret eden AK Gençlik huzur evi sakinleri ile sohbet etti. AK Parti Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu yayınlamış olduğu bildiride; “Pencere arkalarından, kapılara doğru yönelmiş “Bizi hiç hatırlayan yok mu? “diye bekleyen umutsuz gözler... İnsanların kendilerini en yalnız hissettikleri hayat evresinde yürekleri yaralı, gönülleri yorgun yaşlılarımızın umutsuz bekleyişi Akhisar Ak Gençlik sayesinde umuda dönüştü. Bir zamanlar onlar da gençti. Pek çok genç dışarıda uçuk hayaller peşindeyken Ak Gençlik onları unutmadı. Gönüllerinde solan çiçeklerini bu kez döktükleri mutluluk gözyaşlarıyla yeniden yeşerttiler ve her birinin içindeki çocuksu taraf görülmeye değerdi. Bize sundukları türküleri, anlattıkları hayat hikayeleri ise ne para ile ne de servet ile ölçülemeyecek kadar değerliydi. Geleceğin yaşlıları olacak olan bizler ve geçmişin gençleri olan o kıymetli yaşlılarımızla “Babalar Günü”nde buluşmanın tadını yaşadık. Onlar bize baba, biz ise onlara evlat olduk. Ak Gençlik olarak gözlerinde, gönüllerinde umutları yeniden yeşertmenin gururunu yaşıyoruz.” Dedi.

Gençlik kolları üyeleri ile ziyarette bulundukları huzur evi sakinleri ziyaretten memnun olduklarını ve böyle anlamlı, güzel günde yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini iletti.