Adalet ve Kalkınma Partisi Akhisar Gençlik Kolları, Antalya Belek G1 Grand Pix Turnuvasında yarışacak olan genç sporcuları turnuva öncesinde ziyaret etti.

Antalya’nın Belek ilçesinde yapılacak olan G1 Grand Pix Turnuvası öncesinde AK Parti Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akhisar Spor Salonunda çalışmalarını sürdüren sporcuları ve teknik heyeti ziyaret etti. Çalışmaları bir süre yerinde inceleyen ve Antrenör Hüseyin Yüksel’den bilgi alan Başkan Ferhat Karaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri sporculara başarı dileklerinde bulunarak çiçek takdiminde bulundu.

Daha önce elde ettikleri başarılarla birçok defa göğsümüzü kabartan sporculara Antalya Belek G1 Grand Pix Turnuvasında başarılar dileyen Ferhat Karaoğlu ‘’Sizlere İlçe Başkanımız İsmail Hakkı Şenyiğit'in ve Yönetim kurulunun selamını ve başarılarınızı devamı için iyi Dilek'lerini beraberimizde getirdik Sporcularımızın Antalya’da düzenlenecek olan turnuvada daha önce olduğu gibi yine büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Bizleri ağırlayan başta Hüseyin Yüksel hocamıza ve sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyor kariyerlerinde kendilerine başarılar diliyoruz’’ dedi.