Akhisarpress.com - 1994-1999 yıllarında Doğru Yol partisinden belediye başkanlığı yapan, 2009 yılında Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olan, eczacı Ahmet Dutlulu Ak Parti’den belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Belediye Başkan yardımcısı Ömer İşçi, Ballıca beldesi belediye başkanı Bayram Ali Kalaycı, Süleymanlı beldesi belediye başkanı Ali Velestin’in de hazır bulunduğu, İlçe Başkan Yardımcısı siyasi ve hukuki işler Başkanı Mustafa Çetin’in başkanlığında yapılan törende, aday adaylığını açıklayan eczacı Ahmet Dutlulu, bazı eski siyasi dostları ve AKP’li üyelere karşı yaptığı konuşmada,

“Sizler beni, bende sizleri çok iyi tanıyorum. Kişiliğim ile bilgi ve deneyimlerim, edindiğim tecrübeler ile güzel Akhisar’ımıza 9 beldemize, ve 86 köyümüze hizmet etmek için 30 mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Aday Adaylığımı açıklıyorum. Amacım partimizinde desteğini alarak, Akhisar’ımızı tüm köy ve beldeleri ile, tüm sorunları çözülmüş, yaşanılabilir örnek bir şehir yapmaktır. Allah’ın izni ile arkadaşlarım ile birlikte buna inancımız sonsuzdur. Hepimiz için, partimiz için, ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Allah yolumuzu açık etsin.” dedi. Ahmet Dutlulu yaptığı konuşmadan sonra tebrikleri kabul etti.

Açıklamasının ardından tebrikleri kabul eden Dutlulu’ya, daha önce yine Ak Partiden Aday Adaylığını açıklayan Rıza Bahar çiçek vererek tebrik etti.