MHP Manisa milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, aday adaylığını açıkladıktan sonra ilk ziyaretini Manisa Ülkü Ocakları’na yaptı. Eryılmaz, “Çıktığımız bu kutsal yolda ilk ziyareti Ülkü Ocakları’na yapmamızdaki gaye Ülkü Ocakları’nın milletimizin milli ve manevi duygularının yeşerdiği, geliştiği ve sonucunda milli ve manevi değerlerle donanmış bir gençlik olmasındandır. Ülkü Ocakları benim evimdir.” dedi.

Haber Merkezi

İstifa ettiği Manisa Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığında Türkiye’nin en genç oda başkanı unvanına sahip olan ve ardından Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevlerinden de istifa eden Hasan Eryılmaz, MHP Manisa milletvekili aday adaylığı yolunda ilk ziyaretini Manisa Ülkü Ocakları’na yaptı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuççuoğlu ve yönetimi tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Hasan Eryılmaz, burada olmanın gurur verici olduğunu ifade etti. 

Gençlere çok önem veriyoruz

Gençlere ve gençliğe çok önem verdiklerini belirten Hasan Eryılmaz, “Toplumların gelecek idealini sürekli olarak yeniden inşa eden gençliktir. Gençliğin yeni ufuklara doğru ilerlemek amacıyla milli ülküler edinmesi ise toplumun geleceğini garanti altına alır. Bizler de biliyoruz ki Ülkü Ocakları milletimizin milli ve manevi duygularının yeşerdiği, geliştiği ve sonucunda milli ve manevi değerlerle donanmış bir gençlik hedeflenmesidir. Bu gönüllü yola emek veren bütün kardeşlerimizi kutluyorum. Ülkü Ocakları benim evimdir” dedi.

“Tek gayetimiz hizmettir”

Eryılmaz, “Çıktığımız bu kutlu davada Ülkü Ocaklarımızla il ve ilçe teşkilatlarımızla canla başla çalışacağız. Tek gayemiz Milliyetçi Hareketi, liderimiz Devlet Bahçeli öncülüğünde iktidar yapmaktır. Bizler hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadık. Tek gayetimiz hizmettir. Milletvekili sıralamasında gönlümüz elbette iyi bir yerde olmaktır. Ama olur da sıralamada istediğimiz yerde olmayız veya sıralayamaya hiç girmeyiz. Bunlar bizim hizmet anlayışımıza engel olamaz. Biz, bulunduğumuz her yerde her makamda milletimize hizmet etmeye devam ederiz. Rabbim bu kutlu dava için yola çıkan tüm arkadaşlarımızın ve bizlerin yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

“Bizden desteğini hiçbir zaman esirgemedi”

Ülkü Ocakları Başkanı Onur Papuççuoğlu ise “Hasan ağabeyimiz bu zamana kadar maddi manevi desteğini bizden hiçbir zaman esirgemedi. Biz bu yolda kendisine sonuna kadar destek veriyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından Hasan Eryılmaz gençlerin sorularını yanıtlayarak görüş alışverişinde bulundu.