AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur Başkanlığında gerçekleştirilen İl Genel Meclisi AK Parti Gurup Toplantısına katılan AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, meclis üyelerine hedef gösterdi. Tanrıverdi, “Hedefiniz, Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere kendi ilçelerinizde belediye başkanlarınızı, daha fazla belediye meclis üyesi ve daha fazla büyükşehir belediyesi meclisi üyesi seçmek olmalı. Bu hedefe kilitlendiğimiz zaman Cenab-Hak bunun karşılığını verecektir.”dedi.

Manisa İl Genel Meclisi Ak Parti Grup Toplantısı İl Başkanı Murat Baybatur Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi’nin yanısıra AK Parti Grup Başkan Vekilleri Kefayettin Öz ve İbrahim Onaylı ile AK Partili meclis üyeleri tam kadro olarak katıldı.

BAYBATUR: MİLLETİMİZ BAŞBAKANIMIZA BÜYÜK TEVECCÜH GÖSTERİYOR

AK Parti Grup Başkan Vekilleri Kefayettin Öz ve İbrahim Onaylı’dan sonra partisinin meclis üyelerine hitaben bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Manisa’nın büyükşehir olması ile birlikte yeni bir dönemin başladığını ifade ederek; “Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adaylarımızla beraber hummalı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. İl Genel Meclisinde görev yapan sizler milletimize hizmet noktasında çok güzel bir şekilde çalışmalar yaptınız. Önümüzdeki süreçte İl Genel Meclisi kapanıyor ama bundan sonraki süreçte hem seçim dönemi hem seçimden sonra da çalışmalara devam etmemiz gerekiyor. Neticede biz Ak Partiliyiz. Bizlere bu makamları veren İl Genel Meclis Üyeliği İl Başkanlığı Milletvekilliği makamlarını veren Ak Parti’dir. Ak Parti olmamış olsaydı bu şekilde etkili bir İl Genel Meclis Üyeliği yapamazdık. Onun için Başbakanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bağlılığımız sadakatimiz artarak devam etmelidir. Özellikle 17 Aralık operasyonundan sonra direkt Başbakana karşı yapılan çirkince iftiralar alçakça saldırıları hep birlikte izliyor ve yaşıyoruz. Ancak gerek Manisa’mızda gerekse diğer illerimizde insanlarımızın Başbakanımıza karşı sevgilerinin ve teveccühlerinin artarak devam ettiğini görüyoruz. Tüm oynanan kirli oyunlara rağmen diklenmeden dik duran Başbakanımızın başının dik durması için hepimiz üzerimize düşen görevlerini layıkıyla yerine getirmeliyiz. Allah’ın izni ile 30 Martta başta Büyükşehir belediyesi olmak üzere diğer ilçelerimizde ki belediye başkanlıklarını kazanarak zafere ulaşalım temennisinde bulunuyorum.”diye konuştu.

TANRIVERD: BU DÖNEMDE DAHA FAZLA BİRLİĞE VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “ Meclisteki çalışmalarınızı bu zamana kadar yakından takip eden birisi olarak yaptığınız çalışmaları hep takdirle karşıladım. Malumunuzdur ki, Büyükşehir yasasıyla Manisa’mızı büyükşehir yapmak çok şükür bize yani AK Partiye nasip oldu. Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte de İl Genel Meclisindeki görevleriniz 30 Mart itibariyle sona ermiş olsa da sizlerin bilgi, birikim ve tecrübelerinize ihtiyacımızın olduğunu özellikle bilmenizi isterim. Yeni bir sürece giriyoruz. 30 Martta yapılacak seçimlerden alnımızın akıyla çıkabilmemiz için daha fazla birliğe daha fazla beraberliğe ve daha fazla heyecana ihtiyacımız var. Hem seçim açısından buna ihtiyacımız var hem de seçimin yüksek bir oy oranıyla partimiz lehine sonuçlanması adına ihtiyacımız var. Bundan sonraki süreç için daha fazla ilçe belediye başkanlığı almamız gerekiyor. Bir dava anlayışıyla yürüdüğümüz bu yolda özellikle kırsal alanda sizlere daha fazla ihtiyaç duyuluyor. Hedef kendi ilçelerimizde belediye başkanlarımızı seçmeniz olmalı, daha fazla belediye meclis üyesi seçmek olmalı ve daha fazla büyükşehir meclisi üyesi seçmek olmalı. Bu hedefe kilitlendiğimiz zaman Cenab-Hak bunun karşılığını verecektir. Özellikle teşkilatlarımızın çalışmalarına katılmanız teşkilatlarımıza büyük bir moral olacaktır. Bu noktada her birerimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.”şeklinde konuştu.