Akhisarpress.com - Pars İnternet Cafe ve Playstation Salonu yenilenen yüzüyle Hilaliye Caddesinde müşterilerinin hizmetine devam ediyor.

Müşterilerine konfor ve rahatı sunmanın ilk amaçları olduğunu ifade eden Pars İnternet Cafe ve Playstation salonu işletmecisi Muhammet Tosun, Akhisar halkına hizmet etmek için var olduklarını belirterek müşteri memnuniyetine önem verdiklerini söyledi.

Müşteri memnuniyetinin yanı sıra ailelelerin çocuklarını güvenilir bir şekilde gönül rahatlığıyla gönderebileceklerini de sözlerine ekleyen Tosun, özellikle emniyet konusunda ve olumsuz örnek oluşturabilecek nitelikleri kapısından içeriye sokmadığı bir ortam sunanmaktan kaçınmadık asla da buna izin vermeyiz diyerek sözlerine devam etti

İnternet Cafe ve Playstation oyunlarının yanında akhisarda ilk ve tek olan sürücü adayları için vazgeçilmez iki adet araba simülatörüne sahiptir hem yarış yapabilme zevki hemde araba kullanmayı ögrenmek isteyen arkadaşlara bu hizmetide sunmaktadır. Pars İnternet Cafe ve Playstation olarak siz akhisar halkının begenisini kazanarak marka olmayı hedefliyoruz . Tüm Akhisar halkını Pars ailesi olarak aramızda görmekten mutluluk duyacağız dedi.