Akhisarpress.com - Merkezi Akhisar’da olan, 1928 yılından beri faaliyet gösteren, marka olan Köfteci Ramiz’in 121. şubesi Turgutlu’da İzmir-Ankara karayolu üzerinde TOTAL Benzin İstasyonun yanında açıldı.

Turgutlu’da açılan 121. şubenin modern ve çağdaş bir düzenleme ile hizmete giren Ramiz Köfte’nin çiçek bahçesine dönen işyerinin açılış kurdelesini, Turgutlu kaymakamı Nazmi Günlü, CHP Milletvekili Hasan Ören, Turgutlu Belediye başkanı Serhat Orhan, ile Ramiz Gıda A.Ş. yönetim kurulu başkanı Birol Taşkınlar, Bircan Taşkınlar, Birtan Taşkınlar ve Bülent Taşkınlar birlikte kestiler.

Açılış töreninde ilk olarak konuşan yönetim kurulu üyesi Bircan Taşkınlar, “Manisa’mızın gözde ilçelerinden biri olan Turgutlu’muzda açtığımız 121. şubemizin açılışımıza katıldığınız için sonsuz teşekkür ediyoruz. Merkezimiz olan güzel Akhisar’dan sonra bu güzel ilçemizde de hizmet verirken, en iyisini, en hijyen şekilde sunmak için hazırız. Doğup büyüdüğümüz Akhisar ili Turgutlu arasındaki gelişmiş olan bağlar, marka olmuş Köfteci Ramiz’in 121. şubesi ile daha da kuvvetlenerek dostluk köprüsü olacaktır.” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, eşi bir gün önce buraya geldiğini, örnek bir tesis olduğunu belirterek, “ Turgutlu’ya Köfteci Ramiz’i kazandıran Taşkınlar kardeşlere çok teşekkür ederim. Ülkemizin dört bir yanında Köfteci Ramiz şubeleri var. Artık Köfteci Ramiz’i Türkiye’nin sınırlarını aşarak bir dünya markası olarak görmek istiyoruz. Bu köftenin damak tadı artık Arap ülkelerinde ve Avrupa’da da insanlara sunulmalıdır.” dedi.

CHP Milletvekili Hasan Ören, Manisa’nın ilçeleri Akhisar, Turgutlu, Salihli, Soma, Alaşehir ve diğer ilçelerin tatlı bir yarış içinde olduklarını belirterek, “ Köfteci Ramiz’i marka yapan kardeşleri kutluyorum. Bu tatlı rekabet tüm halkımıza daha iyi hizmet vermek için olduğu için büyük mutluluk duyoruz.” Ramiz Köfte’ yi marka yapan kardeşlerden Birtan Taşkınlar, esprili bir şekilde “Futbolda da aynı rekabeti yaşadık. Biz burada çok dayak yedik” diyerek takılması Birtan Taşkınlar ile aynı zamanda futbol oynayan Hasan Ören ile törene katılanları kahkahaya boğdu.

Kaymakam Nazmi Günlü nün konuşmasından sonra dua yapıldı. Toplu kurdele kesilmesinden sonra, tüm konuklara, Ramiz Köfte, salata, içecek ve tatlı ikram edildi.