26 yıldır kaliteyi farklı alternatiflerle uzun vadeye dayalı açık hesap satış anlayışı ile sunan ÇELİK AVM yeni kampanyası ile de dikkat çekti. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Sarıçelik Çiğli’deki Banco Çelik AVM’de düzenledikleri basın toplantısı ile başlattıkları “SENİN DE OLABİLİR” isimli kampanyayı basın ve kamuoyuna duyurdu.

Toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Sarıçelik, Kerim Sarıçelik, Bilal Sarıçelik, Genel Koordinatör Ufuk Yurtseven, İnsan Kaynakları Müdürü Kamil Güvercin, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Jale Göksel ve Reklam Müdürü Bülent Özbilen Katıldı.

23 Mağazada toplam 450 çalışanı ile Egelilere hizmet verdiklerini söyleyen Hakkı Sarıçelik, “21 Eylül2013 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında mağazalarımızdan yapılan her 100 liralık alışverişe bir çekiliş kuponu verilecek. Noter huzurunda yapılacak çekilişte 3 adet otomobil, 4 adet çift kapılı Buzdolabı, 5 adet Led Tv, 6 adet Çamaşır Makinesi, 7 adet Bulaşık Makinesi, 10 adet Tablet bilgisayar vereceğiz. Çekiliş 14 Şubat 2014 Sevgililer Günü’ nde yapılacak. Müşterilerimiz ellerindeki kuponları www.senindeolabilir.com adresinden de kontrol edebilirler. dedi.