Akhisarpress.com - Akhisar’da yaklaşık 1 yıldır hizmet veren Alternatif Yönetim Site ve Apartman Yöneticiliği genişleyen müşteri platformuna Gölmarmara’yı da ekledi. Akhisar’da ilk olan Alternatif Yönetim, site, apartman, iş merkezi gibi toplu yaşam alanlarında sıklıkla görülen sorunlara çözümler üretiyor.

Akhisar’da birçok site ve apartmanlarda sorunlara çözüm ürettiklerini ifade eden Alternatif Yönetim sorumlusu N. Ceylan Gürkan; “Yaklaşık bir yıldır Akhisar’da ilk kez site ve apartman gibi toplu yaşam merkezlerindeki sorunlara çözüm üretmek adına işletmemizi açtık. Türkiye’de son yıllarda birçok yerde uygulanmaya başlanan bu çalışmayı Akhisar’da faaliyete geçirdiğimiz için mutluyuz.

Site, apartman ve iş merkezlerinde aidat, faturaların düzenli yatırılması, temizlik, tadilat ve bakım onarım, maltolama vs. gibi işleri firmamız olarak üstlenip, onların yükünü azaltarak sıkıntılarına son veriyoruz. Bulundukları hanede aidat ödenmesi gibi komşularıyla oluşabilecek sıkıntılara da son vermiş oluyoruz. Diğer yandan bünyemizde merkezi ısıtma sistemi yönetmeliğine göre sayaç takarak, tüm hanelerin yaktığı kadar ödemesini sağlıyoruz. Son olarak müşteri portföyümüze Akhisar’dan sonra Gölmarmara’yı da kattık.

İletişim bilgileri: 0532 710 71 33 – 0236 414 56 66

Facebook Adresimize Gitmek İçin Tıklayın