Osman Çelik ve oğlu Tayfun Çelik tarafından hizmete açılan Akhisar Süt ve Süt Ürünleri-Şarküteri mağazası, insanların doğru ve güvenli beslenme noktasındaki ihtiyaçlarına cevap verecek.

Akhisar’da, Akhisar Süt ve Süt Ürünleri-Şarküteri Ragıpbey Mahallesi 15 sokak No: 98/B adresinde dualarla hizmete açıldı. Süt, beyaz peynir, kaşar peyniri, tulum, lor peynir, çökelek, yoğurt gibi süt ürünlerinin yanı sıra şarküteri ürünlerinin de satışının yapılacağı mağazanın açılışına Akhisar sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar, CHP İlçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu ile diğer davetliler katıldı.

En büyük gururlarının kaliteli ürün satmak olduğunu ifade eden işletmeci Osman Çelik ve oğlu Tayfun Çelik; “İnsanların en önemli beklentileri kalite, lezzet, güven ve hijyen unsurlarına azami oranda dikkat ediyoruz. Müşterilerimizin istek ve beklentilerine uygun olarak inan sağlığını önemseyen ve beslenme kurallarına uygun bir anlayışla hizmet üretiyoruz. Sunduğumuz hizmetlerle sadece çalışanlarımın değil müşterilerimizin de bizi bir aile olarak görmesi için mücadele veriyoruz. Ve bizler, sizlerin de katılımı ile büyük bir aile olduğumuz için tedarikten üretime, üretimden satışa kadar bütün süreçleri şeffaf bir şekilde yürütüyoruz. Akhisar Süt ve Süt Ürünleri-Şarküteri olarak 15 amacımız hizmete açtığımız bu mağaza sayesinde insanlarımızın doğru ve güvenli beslenme noktasındaki ihtiyaçlarına cevap vermektir” dedi.