Kurulduğu günden bu yana insan odaklı sağlık hizmetleri vermeyi temel değer edinen Akhisar’ın ilk özel hastanesi olan Özel Doğuş Hastanesi, uzman hekim kadrosuna Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Şebnem ŞAHİN’i de dahil etti.

2014 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından Hakkari’de “Yılın Doktoru” seçilen Uzm. Dr. Şebnem Şahin; bundan sonra Özel Doğuş Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak hizmet verecektir. 

1981 yılında Elazığ’da doğan Uzm. Dr. Şebnem Şahin, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Uzmanlığını Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda tamamlayan Şebnem Şahin; Kayseri/Seriz Devlet Hastanesi, Hakkari Devlet Hastanesi ve Özel Akhisar Hastanesi’nde çalışmıştır.  


Yaklaşık 2 yıldır Akhisar’da çalıştığını belirten Uzm. Dr. Şebnem Şahin, “Burada ekip halinde bir bütün olarak çok daha iyi şeyler yapabileceğimize inandığım için buradayım. Böyle uzun yıllar ayakta kalmış bir sağlık kurumunda çalışacak olmaktan gurur duyuyorum.” dedi. 

Uzm. Dr. Şebnem Şahin; doğumdan itibaren; yenidoğan takibi, emzirme ve beslenme danışmanlığı, yenidoğan satılık tedavisi ev tarama testleri, işitme testi, metabolik hastalık kontrolleri, prematüre doğum takibi ve tedavisi ile birlikte çocukluk çağı akut ve kronik hastalıkların tedavisi, sindirim sistemi tanı ve tedavisi, üst ve alt solunum yolu hastalıkları(Pnömoni, astım), üriner sistem hastalıkları tanı ve tedavisi, çocukluk çağı büyüme ve gelişim takibi ve ergenlik sorunları alanlarında hizmet sunacaktır.