Hasta ve insan odaklı sağlık hizmetleri vermeyi temel değer edinen Akhisar’ın ilk özel hastanesi olan Özel Doğuş Hastanesi, uzman hekim kadrosuna Üroloji Uzmanı Op. Dr. Sebahattin ALBAYRAK’ı da ekledi.

1976 yılında Bayburt’da dünyaya gelen Op. Dr. Sebahattin ALBAYRAK, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu ve Cumhuriyet Üniversitesi’nden Üroloji Uzmanı ünvanını aldı. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Silopi Devlet Hastanesi ve Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çalışan Sebahattin ALBAYRAK, bundan sonra Özel Doğuş Hastanesi’nde hizmet verecektir.

Özel Doğuş Hastanesine gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Op. Dr. Sebahattin ALBAYRAK, Üroloji Polikliniği’nde; Perkütan Taş Cerrahisi (Kapalı Sistem Böbrek Taşı Alımı), Prostat Hastalıkları, Sistoskopi (İdrar Yolu Endoskopisi), İdrar Kesesi Ameliyatları, Çocuk Üroloji Ameliyatları, İnfertilite (Kısırlık Tedavisi), İktisarsızlık ve Cinsel İşlev Bozuklukları, Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıkların Tedavisi, Mesane Kanseri, Böbrek Kanseri Tedavileri, Ağrısız Cerrahi Sünnet gibi alanlarda hizmet verecektir.
       Hasta memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile hizmet veren Özel Doğuş Hastanesi, kadrosuna dahil edeceği yeni çalışma arkadaşları ile bu misyonunu geliştirmeye devam edecektir.