Tüm Esnaf Odalarının başkanları ile Rames Cafe’de düzenlenen akşam yemeği ile Özel Doğuş Hastanesi farkını bir kez daha ortaya koyarak bütün odalarla olan Sağlık Protokolünü yeniden imzaladı.

Protokolde; Bakkallar Odası, Berberler Odası, Demirciler Odası, Elektirkçiler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kahveciler Odası, Lokantacılar Odası, Pazarcılar Odası, Şoförler Odası, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, Tuhafiyeciler Odası, Yapı Sanatları Odası Başkanları ve Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet ULUSOY, Başhekim Op. Dr. Ali POLAT ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa ÇAKIL hazır bulundu.

Sağlık protokolüne ilişkin konuşan Uzm. Dr. Mehmet ULUSOY, “Özel Doğuş Hastanesi bir kez daha esnafın ve sanatkârın yanında olduğunu kendine yakışır bir şekilde ispat etmiştir. Biz Sağlığın kesintisiz halka ulaşma ilkesini benimsiyor ve kurum olarakta ‘bizim değil, hastaların hastanesi’ misyonunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Esnafa, Çiftçiye, İşçiye, Memura ve daha sayamadığım meslek mensubu tüm halkımıza hizmetin yanında Spora verdiğimiz destekle tüm Akhisar’ın ve bölgenin hastanesi olduğumuzu bir kez daha sizlerin huzurunda belirtmek isterim. Ben hastanemiz adına tüm başkanlara bu nazik davetimizi geri çevirmedikleri için teşekkür ediyorum.” dedi. 

Yapılan sağlık protokolünün esnaf odası üyeleri ve yakınları için sağlık hizmeti alımında büyük bir kolaylık olduğunu ifade eden Oda Başkanları, “Özel Doğuş Hastanesi zaten çok büyük geçmişi olan köklü bir kurum. Son dönemlerde yapılandırılan kaliteli doktor kadrosu ile de ilçemiz başta olmak üzere tüm bölgeye kendine yakışır şekilde sağlık hizmeti vermektedir.  Biz esnafların temsilcisi olarak bugün buradayız, çünkü hastane bize her konuda destek olmaktadır. Özel Doğuş Hastanesi’nin Akhisarspor’a verdiği destek başta olmak üzere Akhisar’a yaptığı katkıları biliyoruz. Bizde tüm üyelerimiz adına bu organizasyonu yapan hastaneye teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.