Özel Akhisar Hastanesi ile Akhisar Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatları Esnaf Odası sağlık protokolü imzaladı.
Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl ve Kurumsal Pazarlama Yetkilisi Buket İsalar, Akhisar Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatları Esnaf Odası başkanı Sami Ekerbiçer’in  işyerini ziyaret etti. Hastane ekibini oda başkanı karşıladı.

Yapılan sağlık protokolü ile ilgili konuşan Akhisar Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatları Esnaf Odası başkanı Sami Ekerbiçer, “Özel Akhisar Hastanesi, ilçemiz ve çevre ilçelerin güzide sağlık kuruluşlarından biri. Biz oraya gittiğimizde adeta bir misafir gibi karşılanıyoruz.  Çözüm odaklı çalışma prensibi ve aile sıcaklığı ortamı bizi  anlaşmayı yenilemeye sevk etti. Ben üyelerim adına Özel Akhisar Hastanesi’ne teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl da, “Hastanemiz hakkında bu tür olumlu tepkiler almak bize tabiki gurur veriyor ancak biz bunları duyduk diye motivasyonumuzu düşürmüyor aksine hasta memnuniyeti adına daha başka neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Bize olan bu olumlu bakış açısını devam ettireceğimize inancım tamdır ve ben hastanemiz adına Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatları Esnaf Odası üyelerine ve Sami Beye teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.