2014 Yılı Ocak ayı itibariyle Genel Cerrahi Bölümünde hasta kabulüne başlayan Op.Dr.Ali POLAT Tıp Fakültesi eğitimini 1994 yılndaDokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamış,4 yıl Afyon Dinar Yeşilhöyük Sağlık Ocağında pratisyen hekim olarak meslek hayatına devam etmiştir. Op. Dr. Ali POLAT, Haydarpaşa Numune Hastanesi Genel Cerrahi 3 Kliniğindeihtisasını 2003 yılında tamamlamıştır ve Uzman doktor olarak görevine Kahramanmaraş Devlet Hastanesinde başlamıştır.

6 yıl Kahramanmaraş da görev aldıktan sonra, 2009 yılında istifa ederek 23 Eylül 2009 tarihinde Özel Sada Hastanesi’ndegöreve başlamıştır.Sonrasında 03 Nisan 2010-30 Mayıs 2011 tarihleri arasında Özel Salihli Hastanesi ve 23 Haziran 2011-24 Aralık 2013 tarihleri arasında Özel Akhisar Hastanesi’n de görev alan hekimimiz, teknolojik açıdan oldukça gelişmekte olan ÖZEL DOĞUŞ Hastanesinde kariyerine devam etme kararı almıştır.Başarılı bir çalışma hayatına sahip olan hekimimiz tecrübesi ile artık ÖZEL DOĞUŞ Hastanesine katkıda bulunacaktır.

Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.H.Bülent KURTUL yaptığı açıklamada “ Dr.Ali POLAT ile Genel Cerrahi bölümümüzü daha da güçlendirmiş bulunuyoruz. Ali Bey Genel Cerrahi biriminin dışında İstanbul Tıp Fakültesi’n de Endoskopi alanında eğitim almış bir cerrahtır. Kendisi Endoskopi ve Kolonoskopi konularında da hastanemizde hizmet verecektir. Özel Doğuş Hastanesi olarak çok yakın zamanda ek binamızı hizmete açıp Akhisar ve çevresine hizmet veren 66 yataklı bir özel hastane olacağız. Tüm çalışmalarımız hastalarımıza daha iyi bir sağlık hizmeti vermek yönündedir.” dedi.

ÖZEL DOĞUŞ HASTANESİ GENEL CERRAHİ BİRİMİNDE VERİLEN HİZMETLER

*Karaciğer- Safra Kesesi Hastalıkları

*Safra Kesesi Taşları ( Laparoskopik veya açık) cerrahisi

*Göbek Fıtıkları, Kasık Fıtıkları, Femoral Fıtıklar

*Akut Apandisit,Akut Barsak tıkanması, Karın içi apseleri

*Mide duodenum ülser perforasyonları,Karaciğer dalak kanamaları

*Meme kanseri ve teşhisi,Memenin iltihabi hastalıkları

* Tiroid ( GUATR) Hastalıkları

*Hemoroidler,Fistüller,Kronik Anal Fissürler,Kıl Dönmesi, Perinal Apseler

* İnce ve Kalın barsak hastalıkları, kalın barsak kanserlerinin cerrahi tedavisi

TEDAVİ YÖNTEMLERİ

  • Klasik Cerrahi Yöntemler
  • LAPAROSKOPİK ve ENDOSKOPİK cerrahi yöntemler