Özel Doğuş Hastanesi, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) ile sağlık protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, TEMAD Akhisar İlçe Başkanlığı üyeleri, Akhisar Hava Meydan Komutanlığı Personeli ve yakınları hastane imkânlarından indirimli olarak yararlanabilecek.

TEMAD Akhisar İlçe Başkanlığı temsilcileri; İlçe Başkanı Cemil Gündüz, başkan yardımcıları Mehmet Güneri ve Cezmi Demir, yönetim kurulu üyesi Enver Korkmaz ve Hava Meydan Komutanlığı’nı temsilen Ozan Çanakçı; Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa ÇAKIL’ı yerinde ziyaret etti.

Yapılan sağlık protokolünün emekli Astsubayların yanında; Akhisar Hava Meydan Komutanlığı’nda görevli Subay, Astsubay, Uzman Erbaş ve Sözleşmeli Er’leri kapsadığını söyleyen Muhammed Mustafa ÇAKIL, “Sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarını benimseyen ve sürekli kendini geliştiren bir anlayışla hizmet veriyoruz.  Bu anlayışla, birçok kurumla olduğu gibi ülkemiz için canla başla çalışan emekli astsubaylarımız ve şu an görevde olan askeri personelimizle de anlaşmış bulunuyoruz. Ben hastanemiz adına Cemil Beye, diğer TEMAD üyeleri ve Hava Meydan Komutanlığı’na teşekkür ediyorum.” dedi. 

Cemil Gündüz de, “Biz TEMAD Akhisar İlçe Başkanlığı olarak Akhisar’daki emekli astsubay arkadaşlarımız ve ilçemizdeki askeri personelimizin bu tarz imkanlardan yararlanmasını istiyoruz. Daha önce Özel Doğuş Hastanesi ile olan sözleşmemizi uzatma nedenimiz, hastaneden aldığımız hizmette herhangi bir olumsuzluk yaşanmamasıdır. Bende derneğim adına teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.