Akhisar Özel Doğuş Hastanesi, Kırkağaç’ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Birimi, Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse’yi ziyaret ederek hastane hakkında bilgi verdi. Yapılan hizmetler hakkında bilgilendirme de bulunan Halkla İlişkiler birimi Kaymakamlık personeli ve memurlarını kapsayacak sağlık sözleşmesini de Kaymakam Büyükköse’ye takdim etti. Bölgenin sağlık portföyü hakkında istişarede bulunulurken, yapılması planlanan yatırımlar hakkında da kaymakam Büyükköse bilgilendirildi.

Halkla İlişkiler birimi, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü makamında ziyaret etti. Özel Doğuş Hastanesi, Kırkağaç Belediyesi ile sağlık sözleşmesi imzalayarak personel ve yakınlarına hastanenin hizmetlerinden indirimli yararlanacakları sözleşmeye imza attılar. Başkan Gedüz; “Bölgemizde sağlık hizmetleri açısından halkımıza iyi hizmetler verilmesi bizleri memnun eder. Akhisar’da Özel Doğuş Hastanesinin tekrardan hizmet vermeye başlaması sevindirici bir gelişme oldu. Gerek personelimizin gerekse halkımızın Özel Doğuş Hastanesini tercih ettikleri takdirde kaliteli bir hizmet alacağından eminiz. Yaptığımız sağlık sözleşmesinin ve hastanenin tekrardan hizmete açılmasının herkese hayırlı olmasını temenni ederim” dedi. 

Manisa Gençlik Spor Şube Müdürlüğünden, Kırkağaç İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne atanan Akhisarlı Ömer Kutlu’yu makamında ziyaret eden Halkla İlişkiler birimi müdür Ömer Kutlu’yu tebrik ederek çiçek takdim etti. Halkla İlişkiler Birimi son zamanlarda görülen Sporcu sağlığı ve klinik sporcu hastalıkları hakkında da Gençlik Spor Müdürü Ömer Kutlu’yla istişarede bulundular.

Görüşmelerin ardından Kırkağaç Aile Hekimlerini ziyaret eden Halkla İlişkiler Birimi, hastane ve doktorlar hakkında da aile hekimlerine bilgilendirdi. Kırkağaç esnafına ve Pazar yeri esnafına ziyarette bulunan hastane personeli, hastanenin açılması ve hizmetleri hakkında vatandaşı bilgilendirdi.