Vücudunun sol kısmında kısmi felç şikayeti ile Akhisar Doğuş Hastanesine getirilen Zeytinliova Mahallesinden Mustafa Uslu tedavi sonrasında yürüyerek taburcu olmanın sevincini yaşıyor.

Ameliyat sonrası oğlu Ayhan Uslu ile yaptığımız söyleşide;  Ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Akhisar Doğuş Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Abdullah Erzurum'a müteşekkir olduğunu belirten USLU, Hipertansiyon kaynaklı beyinde oluşan kan pıhtılaşması sonucunda sol kısımda kısmi felç oluştuğunu ve zamanında yapılan başarılı ameliyat sonrası bacağındaki felç durumunun düzeldiğini belirtti.
Yeniden yaşama dönmenin mutluluğunu ailesi ve köylüleri ile yaşayan Mustafa Uslu, bana bir yaşam bağışlandı diyerek sözlerine şöyle devam etti; “Yürümeyi doktoruma borçluyum ve tabi ki yaşamımı da önce Allah'a sonra doktorum Abdullah Erzurum'a borçluyum. Yüksek tansiyon sonucu sol kısmım felç olmuştu. Başka bir hastaneye gittim bana dilaltı verildi ve taburcu edildim. Ne zaman ki ertesi sabah sol kısmım tutmaz oldu o zaman Özel Doğuş Hastanesine getirildim. Doktorum Abdullah Erzurum çok itina ile tedavi sürecinde Nörolog Dr İsmet Alan ile birlikte hastalığımın teşhisini buldular. Hastaneye getirildiğimde ayaklarımı hissetmiyordum. Dünyam başıma yıkılmıştı. Ölünceye kadar böyle kalacağımı sandım.  Bir an ölmeyi diledim ama doktorum tedavisiyle beni sağlığıma kavuşturdu.  Tedaviye başladığımızda umudum yoktu fakat doktorum başarılı bir ameliyat yaptı ve bana iyi olacağımı söyleyerek, bunu başarabileceğim konusunda devamlı telkinlerde bulundu. Doktoruma inandım. Buna beni inandırdı. Bizatihi kendi elleri ile saçlarımı kazıyarak ameliyata hazırladı. Ameliyat olmuştum ve kısmi felç durumum düzelmişti. Allah hem Abdullah Erzurum beyden hem de Nörolog İsmet ALAN bey'den razı olsun.  Başta doktorlarım İsmet Alan ve Abdullah Erzurum ve emeği geçen Doğuş Hastanesi personellerine ayrıca hastane yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.