Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ULUSOY, Kurumsal Pazarlama&Halkla İlişkiler Sorumlusu Cenk Yahya KAYSERİLİ, TOCBİR-SEN (Tarım Orman Çalışanları Sendikası) Akhisar Temsilcisi Yusuf GÖKÇE, TOCBİR-SEN Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin FİDAN ve Ziraat Mühendisi Mehmet Ali ÜNVERDİ'nin katılımları ile gerçekleşen toplantıda taraflar TOCBİR-SEN üyelerini kapsayan sağlık protokolü imza attı.

Yapılan sağlık protokolü ile ilgili konuşan TOCBİR-SEN Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Fidan, “Özel Doğuş Hastanesi, Akhisar'da faaliyet gösteren ilk özel sağlık kuruluşu olması hasebiyle bizdeki yeri her zaman ayrı olmuştur. Biz Özel Doğuş Hastanesinin çok ihtişamlı günlerine tanıklık ettik, 4-5 aylık bir süreçte de yeniden bir yapılanmaya girdiniz ve bu süreçte birçok nitelikli hekimi kadronuza kattınız. Bu biz Akhisarlılar için gerçekten büyük bir şans, inanıyorum ki Özel Doğuş Hastanesi sizlerin sayesinde tekrardan görkemli günlerine kavuşacaktır'' dedi.

Ardından konuşan Özel Doğuş Hastanesi Kurumsal Pazarlama & Halkla İlişkiler Sorumlusu Cenk Yahya Kayserili; 'Kuruluş amacı Akhisar halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmak olan Özel Doğuş Hastanesi bu misyonu doğrultusunda Akhisar halkının hakkı olan iyi hekim kadrosu ve son teknoloji tanı ve tedavi cihazları ile hizmet TOÇBİR-SEN üyelerine de hizmet vermenin mutluluk verici bir durum' dedi. 

Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ULUSOY ise kurum olarak hiçbir zaman ticari bir amaç gütmediklerini, insan sağlığını daima ön planda tuttuklarını ve özel sağlık sektöründe taraf gözetmeksizin yapılan bu hamlelerin tamamının Akhisar halkının faydasına yönelik olduğunu dile getirdi.