20 Yıldır Akhisarlılara Sağlık alanında hizmet veren Özel Doğuş Hastanesi Akhisar yerel basın ile kahvaltıda buluştu. 

Özel Doğuş Hastanesi yönetim kurulu başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Psikiyatri Uzmanı Hakan Adıgüzel, Halkla İlişkiler Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Yaşar Artar, Pazarlama Temsilcisi Hilal Çetin ve Tanıtım ve Basın Sorumlusu Erkan Dursun ve Akhisarlı yerel basın katıldı.

Kahvaltıda konuşan Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Yaşar Artar;" Özel Doğuş Hastanesinde yeni yönetim kurulunun hazırlamış olduğu yeni çalışma konsepti üzerinde bir atılım gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Hastanemizi kurumsallaştırmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda köylerimize, mecralarımıza, ovalarımıza, sivil toplum kuruluşlarına ve odalarımıza yönelik özel çalışma, özel birliktelik hizmet konsepti oluşturduk. Diğer odalarımız ve köylerimizle yapmış olduğumuz sözleşmeler basın mensubu arkadaşlarımız tarafından takdirle izlendi. Arkadaşlarımız biraz sitemkar birazda mizahi yönden biz bu hizmetlerin içerisinde yok muyuz tarzında bir söylem geldi. Elbette ki bu çalışmanın içinde olmamanız söz konusu değil, biz bunun çalışmasını ve hazırlığını çok önceden yapmıştık. Bu kapsamda diğer odalarla, diğer firmalarla yapmış olduğumuz sözleşmenin dışında basın mensubu arkadaşlarımıza biz çok daha özel avantajlı hizmet vereceğimize dair VİP kartlar oluşturduk. Bu VİP kartlar basın mensubu arkadaşlarımızın hastanemiz hizmetlerinden birinci derece bakmakla yükümlü olduğu eş, çocuk, anne babalarıyla beraber hastanemizden hizmet alırken yüzde 50 indirimli bir hizmet almaya başlayacaklardır. Bu kapsamda tüm basın mensubu arkadaşlarıma ben hayırlı olsun diyorum. Bizleri bu çalışmalarımızda yalnız bırakmadılar. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Özel Doğuş Hastanesi Yönetim kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy," Yaklaşık 3 ay önce başlayan ‘Yeniden Doğuş’ sloganıyla aldığımız yolu şuanda geriye dönüp baktığımda iyi aşamada olduğumuzu görüyorum. Siz değerli basın mensupları da bu aldığımız yolda bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Verdiğiniz bu desteğe teşekkürlerimi kurulum adına iletmek isterim. Hastaneyi bir işletme gibi görmek son derece yanlış çünkü sağlık kurumları halka hizmet veren asıl amaçlarının bu olduğu kurumlardır. Kar önemli değil, önemli olan birinci derece sağlık hizmetinin en üst düzeylere çıkarmak, insanların hak ettiği kaliteli sağlık hizmetlerini sunmak. Bu amaçla çıktığımız yolda ben bir farklılaşmanın olduğunu görüyorum, tabii ki bu bizim için yeterli değil. İnsana verdiğimiz hizmeti daha üst düzeylere çıkaracağız, kimsenin şüphesi olmasın. Bizim paydaşlarımız Akhisar Devlet Hastanesi ve diğer Özel Hastane bizim paydaşımızdır. Hep birlikte, el birliğiyle daha sağlıklı bir yaşam için Akhisar halkının hizmetinde olmaya devam edeceğiz" dedi. 

Kahvaltı sonrası Özel Doğuş Hastanesi Yönetim kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy ve Halkla İlişkiler Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Yaşar Artar, Yerel basına Özel Doğuş Hastanesinin birinci derece yakınlarının faydalanacağı yüzde 50 indirimli Sağlık Uygulaması kartını basına dağıttılar.