Özel Doğuş Hastanesi, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Engin KANDİYA’yı 2.Ortopedi uzmanı olarak kadrosuna dahil etti.

Yakın zamanda ek hizmet binasını hizmete sunmaya hazırlanan Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.H.Bülent KURTUL yaptığı açıklama da “ Özellikle bazı branşlarda hekim kadromuzu ihtiyaçlar doğrultusunda arttırmamız gerekiyordu. Bunun içinde İç Hastalıkları ve Ortopedi kadrolarına genç ve dinamik hekimlerimizi dahil ettik. Yakın zamanda ek binamız hizmet vermeye başlayacak. Açılış aşamasında ek kadrolarımızın gelmesiyle birlikte önceden olmayan branşlarda da Özel Doğuş Hastanesi olarak Akhisar ve Akhisar çevresine sağlık alanında en iyi hizmeti vermeyi planlıyoruz” dedi.

Özel Doğuş Hastanesi’n de göreve başlayan Op.Dr.Engin KANDİYA;
1969 İzmir doğumlu olup; ilköğrenimini İzmir Kemal Reis İlkokulu’n da, orta öğrenimini İzmir 9 Eylül Ortaokulu’nda, lise öğrenimini de İzmir Karataş Lisesi’nde tamamlamıştır.

1986 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde Tıp eğitimine başlayıp 1992 yılında Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.

Sırasıyla 1992– 1993 yıllarında Uşak Ulubey Merkez Sağlık Ocağı’nda pratisyen hekim olarak görev yapmış, 1993 – 2000 yıllarında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalında İhtisasını tamamlamıştır.. 2000–2007 yıllarında Diyarbakır Devlet Hastanesi’n de Başhekimlik ve Diyarbakır Spor Kulübü sorumlu doktoru olarak çalışmıştır. Op.Dr.Engin KANDİYA, 2007-2008 yıllarında İstanbul Özel Halkalı Kent Hastanesinde çalıştıktan sonra 2008-2013 yıllarında ise Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi’n de Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlığının yanında Manisa Spor ile Turgutluspor Futbol takımları ile Vestel Basketbol Takımını hekimliğini yapmıştır. Op.Dr.Engin KANDİYA en son olarak Soma Vefa Hastanesi’n de görev yapmıştır.

Ortopedi ve Travmatoloji kliniğimizde verilen hizmetler

o Bilgisayarlı Tomografi,Renkli Doppler USG, Yüzeysel Doku USG,Direkt Röntgen ve Skopi cihazları ile ileri düzey teşhis

o Kemik, eklem ve kas hastalıkları

o Spor yaralanmaları

o Kemik ve eklem kırıkları-çıkıkları

o Artroskopik(Kapalı) diz ve ayak bileği cerrahi girişimleri

o Kalça ve diz protez ameliyatları

o Kalça ve diz protez revizyonları

o Protez ve kemik implantlarının (Platinlerinin)çıkartılması

o Kemik ve eklem kırıklarının açık ameliyatları

o Kemik ve yumuşak dokunun iyi ve kötü huylu tümörlerinin ameliyatları

o Romatizmal hastalıkların teşhis ve tedavisi

o Boyun ve Bel ağrıları(Boyun ve bel fıtıkları)

o Omurga hastalıkları ve omurga eğrilikleri teşhis ve tedavisi

o Osteoporoz teşhis ve tedavisi

o Kalça,diz,ayak bileği,dirsek,omuz,el ve ayak parmaklarının kireçlenme hastalığı

o Sinir sıkışma hastalıklarının ameliyat ile tedavisi

o Menüsküs yaralanmalarının artroskopik cerrahi tedavileri