Özel Akhisar Hastanesi Kozmetik-Dermatoloji Ünitesi açıldı

Açılış kurdelasını misafirler eşliğinde, Dermatoloji Uzmanı Uzm.Dr. Sibel DUYSAK ve Duygu ÖZÇELİK kesti. Kokteyl çello dinletisi eşliğinde özel davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ünitenin açılışını yapan Uzm. Dr. Sibel DUYSAK, “Cildimiz en değerli giysimizdir. Cildimize verdiğimiz önem kendimize verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Merkezimizde Uzman Hekim kontrolünde insan sağlığının ve hijyenin ön planda tutulduğu hizmet anlayışı ile cildinize gereken önemi vermeyi amaçlıyoruz. Akhisar için alanında ilk ve tek olan ‘Kozmetik-Dermatoloji ünitemizi’ sizlerin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Davette misafirlere yapılan uygulamalar anlatılıp bilgi verildi. Dermatoloji Uzmanı Sibel DUYSAK “Ünitemiz bünyesinde Lazer Epilasyon, Dual Teknoloji ile Cilt Sıkılaştırma-Vücut Şekillendirme ve Cilt Gençleştirme, Cilt Bakımı, Peeling, Botox ve Dolgu Enjeksiyonu, Prp, Dermaroller, Masaj Uygulamaları, Kalıcı Makyaj, Protez Tırnak ve İpek Kirpik takma uygulamaları yapılacaktır.” dedi.


Davette katılımcıların sorularını yanıtlayan Sibel DUYSAK ayrıca cihazların işlevleri hakkında misafirlere bilgi verdi.