Özel Akhisar Hastanesi, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni yerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl ve Kurumsal İletişim Yetkilisi Buket İsalar, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret etti. 

Akhisar’da böyle modern bir diş hastanesine ihtiyaç olduğunu belirten Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl, “Böyle modern bir yatırımın Akhisar’a yapılmasına vesile olan başta sayın Dr. Hüseyin Tavlı’ya ve diğer emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Hüseyin Tavlı da, “Özel Akhisar Hastanesi’ne bu ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bizler geçiciyiz, var olan kurumlardır. O yüzden biz de sizler gibi Akhisar’a katkımız olsun diye çalışıyoruz. Umarım sağlık alanında daha iyi şeyleri hep birlikte yaparız.” ifadelerini kullandı.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Ümit Aslan ve Sorumlu Hemşire Emine Zeybel’in de bulunduğu ziyaret sonrasında Özel Akhisar Hastanesi ekibi hastaneyi gezerek bilgi aldı.