‘Sağlıkta Kalite’ ilkesiyle hizmetlerine hızla devam eden Özel Akhisar Hastanesi, Ramazan ayı dolayısıyla 300 çalışanıyla iftarda Babalı Garden Park’ta bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeğine Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Başhekim Uzm. Dr. Hüseyin Cahit Elmacı, Başhekim yardımcıları Opr. Dr. Betül Bayır, Uzm. Dr. Mehtap Halaza, Genel Müdür Ertan Semerci ve hastane personeli katıldı.

YILMAZ; HASTANEMİZ AİLE ORTAMI İÇİNDE HİZMET VERİYOR

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Özel Akhisar Hastanesi ailesiyle iftarda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Hastaneyi satın aldığında hekimlerden 2 şey istediğini belirten Yılmaz; “Hekim arkadaşlara ‘Benim helalime sakın ola ki haram katmayın’ dedim. İkinci olarak bu hastanede ailemizden daha fazla görüştüğümüz bir ortamda burayı bir aile ortamına çevirme noktasında gayretiniz olmalı. Bunun sonunda baktığımızda bu aile o kadar büyümüş ki bunun onurunu ve sevincini şuan yaşıyorum. Bu iki hedefimiz yerine geldi. Hastanemizin aile ortamı içerisinde halkımıza vermiş olduğu hizmette emin adımlarla ilerliyor” şeklinde konuştu. 

“YAKINDA MÜJDEYİ VERECEĞİM”

Hastaneni gıpta edilen bir noktaya geldiğini belirten Yılmaz; “ Bu başarı Abdurrahman Yılmaz’ın değildir. Bu başarı temizlik yapan kardeşimizden, sekreterimizden hemşirelerimizden, hekimlerimizden, genel müdürümüzden ve bütün çalışanlarımızındır. Bu gün sizlere çok daha farklı bir müjde verecektim. Küçücük bir numune olarak bunu söylemek istiyorum. Muhtelif dedikodular var. ‘Abdurrahman hastaneyi satıyor’ şeklinde. Şuan için bir görüşme yapıyoruz. Bu sektörde ve gıda sektöründe büyüyebilme adına. Sizlere yakında bu müjdeyi vereceğim. Bugün gördüğümüz 250-300 kişilik çalışan arkadaşlarımızı inşallah bir dahaki seneye belki bin kişi olarak görme noktasında gayretimiz var. Olay kesinleşince sizlerle bunu paylaşacağım” ifadelerini kullandı.


DR. KARADAĞ; “BÖLGENİN YILDIZI OLDU”

OP. DR. Gökhan Karadağ yaptığı konuşmada; “Öncelikle Sayın  Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Yılmaz’a teşekkür ediyorum. 5 yıl 8 ay önce  göreve başladığım hastanemiz bu süre içinde inanılmaz bir yükseliş gösterdi. Özellikle Syn Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Bey’ den sonra gerek fiziki, gerek hekim kadrosu, gerekse diğer medikal hizmetler anlamında bölgenin en iyi özel hastaneleri arasına girdi ve adeta yıldızlaştı. Kendisi hep hekimlere teşekkür eder, mütevazilik gösterir. Tabi ki biz de ona önderliğinden, atılımcı anlayışından dolayı teşekkür ediyoruz. Akhisar ve çevresine yaptığı bu katkılar gerçekten çok büyük. 

“BİZİM İŞİMİZ HEP ÇALIŞMAK”

Bu 5 yıl 8 aylık çalışma sürecinde şunu gördüm ki sürekli hastanemiz karalama ve kötüleme girişimleri oldu. Birçok kez bunlara maruz kaldık. Fakat biz bu girişimlerle onların dilinden değil başta Abdurrahman Yılmaz bey olmak üzere tüm hekim arkadaşlarımız ve personellerimiz daha çok çalışarak, birbirimize kenetlenerek cevap verdik. Çünkü bizim işimiz hep çalışmak başarılarımızla kendimizi ifade etmektir. Çok şükür ki bu günlere geldik.  Sözlerimi çok uzatmadan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sık sık kullandığı Hacı Bektaşi Veli’nin  sözüyle tamamlamak istiyorum. “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız”… Ekip ruhuyla nice iftarlara, nice Ramazanlara, nice senelere inşallah.” İfadelerini kullandı. 

Yapılan konuşmaların ardından Özel Akhisar Hastanesinde 5. Yılını dolduran hekimlere ve personele teşekkür plaketleri takdim edildi. 

Düzenlenen törende Fzt. Ahmet Yücel, Esra Akçay, Canan Şahan, Havva Uysal Böyük, Ebru Yazıcılar, Meryem Yörük, Serkan Akalın, Sevgi Bülbül, Sezer Ünsal, Emel Şenol, Gönül Akbeşer, Medine Arıcı, Sıtkıye Boraer, Opr. Dr. Gökhan Karadağ, Funda Yıldız, Gülçin Çamkir, Burcu Fidan, Özge Sümer, Merve Kepez, Savaş Lü, Nesrin Uyar veSeda Batur plaketlerini aldılar.