Özel Akhisar Hastanesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ve Akhisar’daki diğer Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret etti.

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl ve Kurumsal İletişim Yetkilisi Buket İsalar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla; Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Bizim Çocuklarımız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Genç Başak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Ege İlgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Sevgi Eli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret ederek, merkezlerdeki idarecilere çiçek takdim edip hastalarla da sohbet etti. 

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl, “Çok iyi biliyoruz ki bedensel veya zihinsel engelli olmak mutlu olmaya engel değil. Biz ne zaman bu merkezleri ziyarete gelsek, buradaki engellilerimizin çok mutlu olduğunu ve yaşama sevinciyle dolu olduğunu görüyoruz. Şöyle ki engelli bireylerin karşılaştığı sorunlar yalnızca devlet eliyle çözülebilir yaklaşımı doğru değildir. Toplumun her ferdi, engellilerin yaşamlarını her anlamda kolaylaştıracak ortak bir akılla hareket etmelidir. Yardımlaşma duygusu en üst seviyede olan milletimizin; bu yöne biraz daha empatiyle yaklaşarak, engelli bireylerin talepleri henüz oluşmadan, 'Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır' bilinciyle hareket etmesi, şüphesiz engelli bireylerin sorunlarını en aza indirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlar, yaşama sevinçlerinin artırılacağı güzel günler dilerim.” dedi.

Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve diğer Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri; bu ziyaretin anlamlı olduğunu belirterek, Özel Akhisar Hastanesi ekibinin bu anlamlı ziyaretleri her zaman yaptığını ifade ettiler. Ayrıca, “Bizim her türlü ihtiyacımıza anında cevap veren ve bizi sadece bugün değil her zaman hatırlayan Özel Akhisar Hastanesi’ne ve ziyarete gelen ekibe çok teşekkürlerimizi iletiyoruz.” ifadelerini kullandılar.