Kurulduğu günden bu yana insan odaklı sağlık hizmetleri vermeyi temel değer edinen Özel Doğuş Hastanesi, uzman hekim kadrosuna Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gönül AYDIN’ı da ekledi.

1971 yılında dünyaya gelen Op. Dr. Gönül AYDIN, 1998 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu ve 2008 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı’nda Uzman unvanını aldı. Nevşehir Devlet Hastanesi, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, Ödemiş Devlet Hastanesi ve Ankara Özel Natomed Hastaneleri’nde çalışmış olan Op. Dr. Gönül AYDIN, Özel Doğuş Hastanesi’nde hizmet vermeye başlamıştır.

Op. Dr. Gönül AYDIN; Mikrocerrahi ile bel ve boyun fıtığı ameliyatları, Beyin kanaması ameliyatları, Omurga kırıkları ameliyatları ve tedavisi, Bel kayması ameliyatları, Beyin tümörleri, Omurga ve omurilik tümörleri, Kafatası kırıkları ameliyatla onarımı ve tedavisi, Sinir sıkışmaları ameliyatları, Hidrosefalus (beyinde su toplaması) ameliyatları gibi birçok alanda hizmet verecektir.

Türk Nöroşirürji Derneği ve Tabip Odası üyesi olan Gönül AYDIN; birçok ulusal ve uluslararası kongreye katılmış ve çeşitli konularda makaleler yazmıştır.