AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar’da yapımının tamamlanma aşamasına gelinen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Aydemir, 5 Milyon TL’ye mal olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin bir iki ay içinde Akhisarlıların hizmetine açılacağını, hizmet yapılmıyor diyenlerinde bu hizmetleri görmeleri gerektiğini söyledi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, yapımı neredeyse tamamlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu. Aydemir’in yanı sıra incelemelere Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Tavlı, AK Parti İlçe Başkanı İ. Hakkı Şenyiğit, birçok vatandaş katıldı. 

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir burada yaptığı açıklamada; “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz hemen hemen bitmiş durumda, fazla bir şeyi kalmamış. Müteahhitin işi bitirip geçici kabulümüzü yaptıktan sonra da hastanemizde başhekimimiz sağ olsun araç ve gereçleri almaya başlamışlar. En yakın zamanda zannediyorum bir iki ay içinde burayı Akhisar’ımızın hizmetine sunacağız. Burası için 5 Milyon TL’lik bir yatırım ayırdık. Bildiğiniz gibi bizim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz zaten vardı, ama orası artık Akhisar’ın ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelmişti. Akhisarlılarımız orada merdivenlerde oturur duruma gelmişlerdi. Bizde sağlıkta bunu kabul edemiyoruz. Biz hastalarımızı  nitelikli hastanelerde tedavi etmeyi düşünürken, orada tedavi etmek bize yakışmazdı. Sağlık Bakanlığımızda Akhisar’da ikinci bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yapımını uygun gördüler. Kendilerine teşekkür ediyoruz Akhisar’ımıza hayırlı olsun.”dedi.