Sağlığın yeni adresi olan Özel Akhisar Hastanesi 1 yıl önce muhtarlar derneği ile yaptığı protokolü muhtarların isteği ile yeniledi. Sağlık alanında değişimi Akhisar ve bölge halkına yaşatan Özel Akhisar Hastanesinin hizmetlerinden bir seneden bu yana faydalanan muhtarlar derneği bu hizmetlerin devamı içinyeniden Özel Akhisar Hastanesi dedi.

İmzalanan protokolde Akhisar Muhtarlar derneği adına Başkan İhsan GÜMÜŞ Selçikli muhtarı Abdullah ÖZENÇ, Bekirler muhtarı Fuat KABAYEL, Söğütlü muhtarı Mesut AKGÜN hazır bulunurken Özel Akhisar Hastanesi adına Halkla İlişkiler Müdürü Akın ÇAKIR ,Hastane Müdürü Mübarek ERTEKİN protokol anlaşmasına katıldı.

Akhisar Muhtarlar derneği adına Başkan İhsan GÜMÜŞ; ‘Akhisar da bizlere hizmet veren böyle yeni ve teknolojik kapsamı yüksek bir hastane ile dernek üyelerimizin faydalanacağı bir anlaşma imzalamaktan kıvanç duyuyorum. Sağlık insanoğlu için en değerli hazine bu hazineyi kaybetmemek için böyle bir kurumun olması çok önemli’ dedi.

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Akın ÇAKIR;Özel Akhisar Hastanesi olarak bölgeye en iyi hizmeti vermeye çalışmaktayız. Muhtarlarımızın da bir yıldır aldığı hizmetten memnun olup sözleşme yenilemek istemesi Özel Akhisar Hastanesi olarak bizleri çok mutlu etti. Hizmetlerimiz Akhisar ve bölge için devam edecektir.

Özel Akhisar Hastanesi Müdürü Mübarek ERTEKİN ; ‘tüm Akhisar halkına olduğu gibi muhtarlarımız ve ailelerine hastanemizin kapıları 24 saat açık muhtarlarımızın aldığı hizmetlerden memnun oluşu bizleri de çok memnun etti’ dedi.