10 Yılı aşkın süredir Akhisar ve Bölge halkına kusursuz sağlık hizmeti vermeyi temel değer edinen “Özel Akhisar Hastanesi” bundan sonra yenilenen yüzü ve yeni kurumsal kimliği ile “MAVİ HOSPITAL” olarak hizmet vermeye devam edecek.

“Sağlık Sektöründe Çok Daha Farklı Boyutlara Hayırlısı ile” diyen Mavi Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman YILMAZ; değişimin sebebini “Sağlık sektöründe kısa zamanda başka hastaneler satın alıp, bunun yanında Sağlık Turizmine de ağırlık vererek zincir hastane olma yolunda ilerliyoruz. Tüm bu yatırımların neticesinde ilk hedefimiz hastanemizi halka arz edip Borsa’ya açmaktır. Yıllardır hayalini kurduğum halka arz konusuna “Verusa Türk Girişim Sermayesi” ile yapmış olduğumuz ortaklık neticesinde daha hızlı ve kurumsal şekilde başlamış olduk.” sözleriyle açıkladı.

Abdurrahman YILMAZ ayrıca; “Kurumsal kimliğimiz ve yenilenen yüzümüzle bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da çok daha büyük gayret ve hasta odaklı çalıştırmayı sürdüreceğiz. Öncelikle bölgemizde olmak üzere yeni yatırımlara daha çok ağırlık vereceğiz ve hastalarımızın tüm tedavi ve muayene süreçlerini yerinde çözüyor olacağız. İnşallah bu değişim bölgemize farklı bir vizyon katacak ve çok daha büyük yatırımlara ev sahipliği yapacaktır.” ifadelerini kullandı.