14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Manisa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Saruhan Otel’de bir etkinlik düzenlendi. Programa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Yerel Yönetimlerin temsilcileri, Manisa İl Sağlık Müdürü Dr Metin Kaplan, Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz Dr. Ayhan Korkmaz, Manisa İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Osman Öztürk, Akhisar İlçe Sağlık Müdürü Dr Selin Köksal, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Yöneticisi Op Dr Erol Karaca, ilde bulunan diğer hastane yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve sağlık çalışanları katıldı. 
Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, açılış konuşmasında sağlık çalışanlarının zor şartlar altında çalıştığını belirterek, bütün çalışanların bayramını kutladı. Daha sonra Manisa Valisi Erdoğan Bektaş konuşmasını yaptı ve sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı.

Manisa’da yılın uzman doktoru seçilen Op Dr Hasan Hüseyin Ersoy’a plaketini Vali Erdoğan Bektaş takdim etti. Ödül törenini takiben müzik dinletisi eşliğinde kokteyl verildi.

Ödülle ilgili konuşan Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Yöneticisi Op Dr Erol Karaca “Manisa’da yılın uzman doktorunun Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nden seçilmiş olması hastanemiz ve Akhisar’ımız adına gurur vesilesi olmuştur. Yılın doktoru seçilen arkadaşımızın bu ödülü sonuna kadar hak ettiğini söyleyebilirim. Ben de Op Dr Hasan Hüseyin Ersoy’u tebrik ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” demiştir.
Yılın doktoru seçilen Ortopedi Uzmanı Hasan Hüseyin Ersoy 1962 doğumludur,1988 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiştir. Mezuniyet sonrası Muş’un Malazgirt ilçesinde ve Muğla’nın Fethiye ilçelerinde pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinde ortopedi ihtisasına başlamış ve 1998 yılında ortopedi ihtisasını tamamlamıştır. Uzmanlık eğitimi sonrası Akhisar Devlet Hastanesi’nde görev yapmaya başlamış ve halen görevini Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nde devam ettirmektedir.
Yılın uzman doktoru seçilmesi ve ödül töreni sonrası konuştuğumuz Op Dr Hasan Hüseyin Ersoy “Manisa’da yılın uzman doktoru seçildiği için çok mutlu olduğunu, başarının bir ekip işi olduğunu belirtmiş ve beraber çalıştığım yöneticisinden ameliyathane çalışanlarına kadar tüm mesai arkadaşlarımın bu başarıda pay sahibi olduğunu belirtmiştir. Hepsine teşekkür ediyorum”  demiştir.

Akhisar İlçe Sağlık Müdürü Dr Selin Köksal hastanemizi ziyaret ederek Manisa’da yılın uzman doktoru seçilen Op Dr Hasan Hüseyin Ersoy’u tebrik etmiş ve kendisine çiçek takdim etmiştir.