Manisa Sana Kanım Feda Projesi kapsamında Misak-ı Milli İlkokulu ve Gazi Ortaokulu ev sahipliğinde Kızılay ile Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi. 

Kan Bağışı Etkinlikleri; İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM, Şube Müdürü Sait AKDAĞ, Türk Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Barış DOLAŞ, Manisa Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. A. İsmet NARDAL, Akhisar Şube Başkanı Cavit GÜMÜŞ, Misak-ı Milli İlkokulu Müdürü E. Reşit DEMİREL, Gazi Ortaokulu Müdürü Mustafa Ali YILMAZ, tüm okul idareci, öğretmen ve velilerin ve vatandaşların katılımı ile bir şenlik havası içinde gerçekleştirildi. Gazi Ortaokulu ve Misak-ı Milli İlkokulu bahçesinde Kan ve Kök Hücre bağışının önemine dikkat çekilen projede gönüllü kan bağışçıları Kızılay tarafından bilgilendirildi. 

Bağışlanan Her Kan Kurtarılan Üç Can sloganıyla projenin önemini vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM ve projede yer almaktan onur duyduklarını belirten okul müdürleri katılım gösteren herkese teşekkür etti. Kızılay Akhisar Şube Başkanı Cavit GÜMÜŞ de kan bağışlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM, Şube Müdürü Sait AKDAĞ, okul müdürleri E. Reşit DEMİREL ve Mustafa Ali YILMAZ 'a, öğretmen, veli ve vatandaşlara teşekkür etti.